Jelena Đoković na svom Instagramu objavila je fotografiju na kojoj balansira na jednoj nozi na dasci za surfanje, a svojim je pratiteljima objasnila kako joj je to uspjelo.

Galerija Jelena Đoković Jelena Đoković - 4 Jelena Đoković - 2 +5 Jelena Đoković  

Da društvene mreže vrlo često ne prikazuju pravu realnost, slaže se i Jelena Đoković. Jedan od dokaza tome je i Jelenina fotografija na kojoj balansira na dasci za surfanje, a taj prizor izgleda vrlo impresivno jer držati ravnotežu na jednoj nozi pod nestabilnom podlogom zaista nije lako. Mnogi su se sigurno zapitali kako joj to uspijeva, a mama četverogodišnjeg Stefana odgovor je dala uz tekst koji prati fotografiju koju je snimio njen suprug, tenisač Novak Đoković.

Jelena Đoković na svom Instagramu objavila je fotografiju na kojoj balansira na jednoj nozi na dasci za surfanje, a svojim je pratiteljima objasnila kako joj je to uspjelo



Super je ovaj Instagram. Svi nekako na kraju ispadnu super 'cool' i bez greške, kad ono - međutim, mužić nije puštao dugme za slikanje da slučajno ne propusti moj milisekund balansa na dasci, hahaha. A za zalazak sunca nemam izgovor - prosto je savršen, napisala je fit 32-godišnja mama.
 

 
Objašnjenje je to koje će sigurno "umiriti" mnoge žene znajući da je ono što vidimo na fotografijama slavnih i poznatih, a čini se kao nešto nedostižno i savršeno, često samo prividna stvarnost.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju