Novak Đoković pomeo je konkurenciju na prvom grand slam turniru u teniskoj sezoni. Osvojio je svoj šesti Australian Open i tako zacementirao prvo mjesto na listi najboljih svjetskih tenisača


Jelena Đoković
zbog brojnih obaveza nije mogla biti uz svog supruga Novaka Đokovića tijekom nastupa na prvom grand slam turniru u sezoni.

Najbolji tenisač opet je pomeo konkurenciju i osvojio svoj šesti Australian Open. Njegovi najveći obožavatelji, supruga Jelena i sin Stefan, nisu ga pratili u Melbourneu, ali Jelena mu je nakon finala napisala dirljivu poruku na Instagramu.

Navikli smo biti odvojeni jedno od drugog i nemamo problema s oproštajima jer smo oboje jako zaposleni i neovisni.

Jelena i Novak dokaz su da za pravu ljubav tisuće kilometara udaljenosti ne predstavlja nikakvu prepreku jer ona uvije pobjeđuje sve pa tako i često razdvojenost.

'Tri tjedna smo razdvojeni, ali za dva dana opet ćemo biti skupa. Navikli smo biti odvojeni jedno od drugog i nemamo problema s oproštajima jer smo oboje jako zaposleni i neovisni. Dani brzo prolaze, oboje smo fokusirani na ono što radimo i to je dobro funkcioniralo za nas svih ovih godina.

Ali kada se on vraća doma i sjedne na avion, tih nekoliko sati su poput vječnosti. Tada shvatimo koliko smo nedostajali jedno drugome. Let iz Melbournea traje cijeli dan! Bravo moja ljubavi. Moj strastveni osjećajni šampion. Osvajač Australian Opena po šesti put.'

Tenisač Novak Đoković također se ne libi javno iskazati osjećaje prema Jeleni. Nakon pobjede je istaknuo kako je za njegov uspjeh zaslužan miran obiteljski život i podrška predivne supruge koja je uz njega od samog početka karijere.

 

A photo posted by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju