Nakon odmora u Hrvatskoj bračni par Đoković uputio se u Španjolsku. Novak i Jelena odmaraju se u Marbelli, popularnom turističkom odredištu koje redovito posjećuju brojne svjetske zvijezde.

Galerija Jelena Đoković Jelena i Novak trenutno odmaraju u španjolskoj Marbelli Lijepa Jelena nosila je suknju brenda Adidas koju je dizajnirala Stella McCartney +1 Adidas x Stella McCartney, 33 dolara (219 kuna)

Par sa svojim četverogodišnjim sinom Stefanom i jednogodišnjom kćerkicom Tarom uživa u ljetnim radostima, tijekom kojih i za sebe ukradu pokoji romantični trenutak.

Kako i priliči ležernom odmoru, njihove odjevne kombinacije maksimalno su opuštene. Lijepa Jelena tako je na plažu došla u jednostavnom topu žute boje i suknji brenda Adidas.

Jelena i Novak trenutno odmaraju u španjolskoj Marbelli Jelena i Novak trenutno odmaraju u španjolskoj Marbelli (Foto: Profimedia)

U pitaju je teniska suknja koju je u suradnji s ovim brendom dizajnirala Stella McCartney. Model od recikliranog materijala iz održive kolekcije trenutačno se na sniženju može kupiti za 33 američka dolara (219 kuna).

Adidas x Stella McCartney, 33 dolara (219 kuna) Adidas x Stella McCartney, 33 dolara (219 kuna) (Foto: Adidas)

Suknja je u potpunosti prilagođena aktivnostima na teniskom terenu. Napravljena je od mekanog i rastezljivog materijala koji ne upija znoj, brzo se suši i tako regulira tjelesnu temperaturu, a laserski rezane perforacije na rubu suknje osiguravaju stalnu cirkulaciju zraka.

Teniska suknja brenda Adidas koju je dizajnirala Stella McCartney Teniska suknja brenda Adidas koju je dizajnirala Stella McCartney (Foto: Adidas)

Zahvaljujući velikom ušivenom elastičnom pojasu koji se može podesiti prema vlastitim željama, suknja prilikom kretanja ne "pleše" oko struka.

Iako je njezina namjena prije svega sportska i u njoj bi rijetko koja žena otišla na kavu u grad ili prošetala gradskom špicom, Jelena je tu suknju mudro odabrala za boravak na plaži. Odličan i praktičan potez, s obzirom na sve navedene značajke.

Lijepa Jelena nosila je suknju brenda Adidas koju je dizajnirala Stella McCartney Lijepa Jelena nosila je suknju brenda Adidas koju je dizajnirala Stella McCartney (Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE I MODELE SUKNJI KOJI I DALJE NE IZLAZE IZ MODE:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju