Jelena Đoković bila je gošća na premijeri predstave "Laž" upriličenoj prema drami francuskog pisca Florijana Zelera koja se održala u Beogradskom dramskom pozorištu. Posjet kazalištu prigoda je za koju se žene vole lijepo srediti, a Jelena je izgledala vrlo elegantno i šik u odjevnoj kombinaciji s metalik srebrnim štiklama.

Galerija Jelena Đoković u crop-topu i štiklama brenda Gianvito Rossi - 4 Jelena Đoković u crop-topu i štiklama brenda Gianvito Rossi - 1 Jelena Đoković u crop-topu i štiklama brenda Gianvito Rossi - 3 +2 Jelena Đoković nosi štikle ukrašene velikim kristalom talijanskog brenda Gianvito Rossi

Počnimo onda od tih glamuroznih cipela u čijem se dizajnu ističe predimenzionirani kristal koji krasi ove salonke s otvorenom petom u metalik srebrnoj boji. Jelena Đoković nosi model Jaipur s potpisom luksuznog brenda Gianvito Rossi poznatog po cipelama i modnim dodacima.

Jelena Đoković nosi štikle talijanskog brenda Gianvito Rossi Jelena Đoković nosi štikle ukrašene velikim kristalom talijanskog brenda Gianvito Rossi (Foto: www.mytheresa.com)

Štikle na elegantni špic imaju tanku potpeticu visoku osam i pol centimetara te tanki remenčić na peti koji se može regulirati. Veliki kristal detalj je koji taj model čini posebno lijepim i upečatljivim. Odjevnu kombinaciju za dolazak na premijeru predstave "Laž" u Beogradskom dramskom pozorištu Jelena je složila od kompleta kariranog uzorka sačinjenog od crop-topa s V izrezom i suknje pencil kroja s visokim strukom.

Jelena Đoković: Kombinacija za vjenčanje koju najbolje opisuju riječi elegancija i jednostavnost Novak i Jelena Đoković Vjenčanje Đorđa Đokovića - 7 Vjenčanje Đorđa Đokovića - 6 +3 Vjenčanje Đorđa Đokovića

Gore je nosila lagano oversized bijeli kaput elegantnog pročišćenog kroja, a outfitu je dodala i torbu svjetlije nijanse maslinasto zelene boje s debljim remenom i metalnim detaljima. Ostale modne dodatke svela je na minimum te je stavila sitne svjetlucave naušnice i tanki lančić s malim privjeskom.

Jelena Đoković u crop-topu i štiklama brenda Gianvito Rossi - 5 Jelena Đoković u crop-topu i štiklama brenda Gianvito Rossi (Foto: Marija Mladjen/ATAImages/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju