Jelena i Novak Đoković uvijek privlače pažnju gdje god se pojave. Tako je bilo i u Dubrovniku gdje se slavni par odmara.

Galerija Jelena i Novak Đoković u Dubrovniku - 2 Jelena i Novak Đoković u Dubrovniku - 3 Jelena i Novak Đoković u Dubrovniku - 4 +6 Jelena i Novak Đoković u Dubrovniku - 5

Jelena Đoković provodi ljetni odmor u Dubrovniku sa svojim suprugom Novakom i djecom Stefanom i Tarom.

Hrvatski fotografi snimili su ih u aquaparku na plaži Copacabana u Dubrovniku kako uživaju u moru i suncu.

Jelena i Novak Đoković u Dubrovniku - 5 Jelena i Novak Đoković u Dubrovniku - 5 (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

Slavni par je skakao u vodu i igrao lovice poput razigrane djece te uživao u ljepotama Jadranskoga mora. I dok je Novak za plažu odabrao kratke kupaće hlačice s uzrokom morskih pasa, Jelena je nosila klasični  bikini.

Ovaj tip dvodijelnog kupaćeg kostima sjajno pristaje damama različitih konfekcijskih veličina, a konstruiran je tako da naglasi ženstvene adute.

Jelena i Novak Đoković u Dubrovniku - 1 Jelena i Novak Đoković u Dubrovniku - 1 (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

Iako su se odjevni komadi nalik na bikini nosili još u antičkom Rimu, moderni bikini izumljen je tek nakon drugog svjetskog rata. Osmislio ga je francuski dizajner Louis Réard kao “najmanji kupaći kostim na svijetu”, a ime mu je dao prema atolu na kojem su vršena nuklearna testiranja.

Adriana Ćaleta-Car: Bikini s tako efektnim dodatkom za predivnu trudnicu Adriana Ćaleta-Car u bikiniju brenda Magda Butrym Adriana Ćaleta-Car u bikiniju brenda Magda Butrym Adriana Ćaleta-Car u badiću brenda Magda Butrym +4 Kupaći kostim Magde Butrym

Kupaći kostimi slavnih trudnica: Koji je model najpopularniji u blaženom stanju? Trudna Rihanna u šljokičastom bikiniju Tina Kunakey Emily Ratajkowski +3 Ashley Graham

Iako se isprva smatrao pretjerano oskudnim komadom za nošenje u javnosti, danas je bikini najpopularniji izbor za plažu.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela crvenih bikinija po uzoru na Jelenu Đoković.

Palmers, crveni bikini, 24,99 eura Palmers, crveni bikini, 24,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju