Jelena Đoković uvijek privlači pažnju svojim elegantnim modnim izborima. Tako je bilo i na nedavnom predavanju Mudrost traume koje je održala s dr. Gaborom Mateom u Beogradu, a koje je organizirala Fondacija Novaka Đokovića.

Galerija Jelena Đoković uvijek privlači poglede svojim modnim izborima Jelena Đoković na predavanju se pojavila u društvu supruga Novaka Jelena Đoković u narančastom korzetu brenda Marella +2 Marella korzet, 147 eura

U sklopu predavanja Jelena Đoković javno je progovorila o izazovima s kojima se susreće većina roditelja pri odgoju djece, a istaknula je i neke vlastite primjere kao majka šestogodišnje Tare i osmogodišnjeg Stefana koje ima zajedno sa suprugom Novakom Đokovićem.

Za ovu priliku odabrala je poslovno izdanje s efektnim kolorističkim odmakom. Točnije nosila je bijelu suknju olovka kroja i salonke u boji kože, a koje je sparila s korzetom.

Korzet Marella, 147 eura Korzet Marella, 147 eura (Foto: Internetske stranice proizivođača)

Najviše pažnje privukao je upravo korzet brenda Marella zbog upečatljive narančaste boje. Riječ je o modelu koji se pripija uz tijelo i na suptilan način naglašava ženstvenu siluetu.

Korzet ima srcoliki oblik i dva lažna džepa s prednje strane. Napravljen je od kombinacije viskoze i poliestera, a krasi ga i veliki zatvarač sa stražnje strane.

Jelena Đoković je ovo poslovno izdanje zaokružila s decentnim zlatnim satom i nekoliko najdražih komada nakita.

Jelena Đoković na predavanju se pojavila u društvu supruga Novaka Jelena Đoković na predavanju se pojavila u društvu supruga Novaka (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)

Jelena Đoković: Klasični bikini za odmor u Dubrovniku s kojim je teško pogriješiti Jelena i Novak Đoković u Dubrovniku - 2 Jelena i Novak Đoković u Dubrovniku - 3 Jelena i Novak Đoković u Dubrovniku - 4 +6 Jelena i Novak Đoković u Dubrovniku - 5

Jelena Đoković: Kratka haljina za finale Wimbledona koja je oličenje elegancije Jelena Đoković u krem haljini brenda Self-Portrait na finalu Wimbledona - 6 Jelena Đoković u krem haljini brenda Self-Portrait na finalu Wimbledona - 1 Jelena Đoković u krem haljini brenda Self-Portrait na finalu Wimbledona - 2 +5 Jelena Đoković u krem haljini brenda Self-Portrait na finalu Wimbledona - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju