Ako trebate dokaz da veganska prehrana u kombinaciji s tjelovježbom uistinu daje fantastične rezultate, samo pogledajte Jelenu Đoković

Jelena Đoković zagovornica je zdrave hrane. Njezin suprug Novak boluje od celijakije pa je s obiteljskog jelovnika odavno izbacila namirnice koje sadrže gluten. Novak je nedavno u intervjuu za Forbes priznao da ponekad jede ribu, a Jelenina prehrana je striktno veganska i bazira se na sirovoj hrani.

 

A video posted by Novak Djokovic (@djokernole) on

Ne jedem meso, ribu, mliječne proizvode i šećer. Moja prehrana sastoji se od 70 posto sirove hrane i 30 posto kuhane (juhe, tjestenina, quinoa, riža). Nemam problema s glutenom, ali izbjegavam ga. Je li teško ovako jesti? Ne, ako znaš zašto to radiš i dobro si informiran o svemu.

Da, teško je nači prave namirnice, pripremljene na zdravi način. Zbog toga je organiziranje i informiranje ključ svega. Sretna sam jer imam partnera koji baš poput mene želi ostati zdrav i jak, napisala je jednom prilikom na svom Instagram profilu.

U našem društvu još uvijek vladaju predrasude o vegetarijanstvu i veganstvu, ali Jelena je uistinu prava reklama za te tipove prehrane.

Kombinacijom zdrave hrane i redovite fizičke aktivnosti održava svoju zavidnu figuru koju je pokazala je u simpatičnim videima objavljenim na Instagramz. Nastali su u sklopu obiteljskog druženja povodom 2. rođendana njezinog sina Stefana, a zgodna mama bila je odjevena u vruće hlačice i top koji je otkrio njezinu vitku liniju.

Isprobajte recept Jelene Đoković za doručak koji tjera kilograme, a zatim se zasladite njezinim kuglicama bez pečenja gotovim za 15 minuta.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju