Jelena Božić i Ivan Rozić u vezi su od 2010. godine. Ivana je posao odveo na drugu stranu svijeta, ali njihova ljubav bila je jača od kilometara i udaljenosti. Zaljubljeni par se zaručio, a Ivan je Jeleni priredio veliko iznenađenje

Priča 23-godišnje Jelene Božić i 27-godišnjeg Ivana Rozića dokaz je da nema toga što prava ljubav ne može pobijediti.

Odmah smo se zaljubili preko ušiju, ali smo većinu vremena proveli razdvojeni. Kad sam zbog posla otišao na Tajland, naša se veza protegla na preko 10.000 kilometara, 5 vremenskih zona i 15 sati leta. Proveli smo više vremena dopisujući se preko Vibera negoli zajedno, ispričao je Ivan.

 

A photo posted by Jelena Božić (@dzej_bo) on

U dva Viberova stickera, Freddieju i Eve, pronašli su svoj alter ego i s njima si uljepšavali svaki dan koji su morali provesti odvojeni jedno od drugoga.

Prije nekoliko mjeseci Ivan je zaprosio Jelenu i krenuo u ostvarivanje velikog iznenađenja. Obratio se Viberu i zamolio ih da naprave poseban sticker 'Freddie & Eve se žene', a kompanija nije mogla reći 'ne' toj romantičnoj molbi.

Nastavak ove predivne ljubavne priče možete pratiti na Jeleninoj Facebook stranici 'Ogledalo duše' na kojoj često piše o svom voljenom Ivanu.

'Znaš ono kad moraš natipkati kakav ti je bio dan? Kad se poruka duga tri metra pobriše, pa vrisneš i plačeš zbog toga, kao da ti se dogodilo nešto užasno. Znaš ono kad ne možeš sakriti uzbuđenje zbog nečega, a on tamo negdje spava i ne želiš ga buditi? Teško je. Veze su na daljinu teške. Nitko ne vjeruje u njih. Svi se izmiču i ostavljaju to za neke druge sanjarske budale.

Ja sam ta budala. Ja sam ta kojoj je hladno pod tisuću deka i koja plače kad slučajno pobriše poruku koju je natipkala. On i ja smo te budale koje na Viberu smišljaju priče stickerima koji s vremenom počinju poprimati naše crte lica. On i ja smo te budale koje se vole, a viđaju dva puta godišnje. Barem uživo, a ponekad i preko ekrana.'

 

Stojim u masi i vidim te. Iza tebe nepoznatost, iza tebe daljina. Govoriš mi da se nadaš da mi je lijepo i spominješ naš...

Posted by Ogledalo duše on Wednesday, November 25, 2015

 


 

 

A photo posted by Jelena Božić (@dzej_bo) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju