Jelena Perčin bila je jedna od prezenterica na dodjeli medijske nagrade Večernjakova ruža, koja je sinoć održana u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Galerija Jelena Perčin na dodjeli Večernjakove ruže 2023. - 2 Jelena Perčin na dodjeli Večernjakove ruže 2023. - 1 Jelena Perčin u crvenoj haljini na dodjeli Večernjakove ruže +0 Jelena Perčin i Lucija Šerbedžija na dodjeli nagrada

Jelena Perčin zajedno s kolegicom Lucijom Šerbedžijom dodijelila je nagradu u kategoriji Najbolje glumačko ostvarenje godine.

Na crvenom tepihu ispred Hrvatskog narodnog kazališta pojavila se u elegantnoj večernjoj kreaciji koja na suptilan način naglašava ženstvenu siluetu.

Jelena Perčin u crvenoj haljini na dodjeli Večernjakove ruže Jelena Perčin u crvenoj haljini na dodjeli Večernjakove ruže (Foto: Emica Elvedji/Pixsell)

Odabrala je crvenu haljinu bez rukava i naramenica od satenskog materijala koja je bila ukrašena predimenzioniranom mašnom od istog materijala.

Marija Miholjek: Nenametljiva elegancija koja razoružava na prvi pogled Ekipa Dnevnika Nove TV pobijedila je u kategoriji TV emisije godine na Večernjakovoj ruži - 6 Ekipa Dnevnika Nove TV pobijedila je u kategoriji TV emisije godine na Večernjakovoj ruži - 3 Ekipa Dnevnika Nove TV pobijedila je u kategoriji TV emisije godine na Večernjakovoj ruži - 5 +2 Ekipa Dnevnika Nove TV pobijedila je u kategoriji TV emisije godine na Večernjakovoj ruži - 2

Jelena Rozga: Wow haljina koju bi se usudile nositi tek rijetke dame Jelena Rozga uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama Jelena Rozga u haljini eNVy rooma Odvažan izrez na leđima haljine eNVy rooma +0 Jelena Rozga nastupila je na Večernjakovoj ruži

Haljina se u gornjem dijelu pripija uz tijelo, dok je donji dio zvonolik i plisiran te dopire gotovo do gležnja. Riječ je o modelu koji odiše holivudskim glamurom, a koji se ne viđa često na domaćim crvenim tepisima.

Jelena Perčin kosu je podigla u visoku i opuštenu punđu, a uši ukrasila s visećim naušnicama. Izdanje je zaokružila s parom srebrnih sandala otvorenih prstiju i povišene potpetice te s crnom torbicom.

Jelena Perčin i Lucija Šerbedžija na dodjeli nagrada Jelena Perčin i Lucija Šerbedžija na dodjeli nagrada (Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju