Film "Slatka Simona" redatelja i scenarista Igora Mirkovića sinoć je premijerno prikazan u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema. Uzbudljiv erotski triler prati priču o animatorima na seks-chatu koji zavode pod lažnim identitetom.

Galerija Jelena Perčin u društvu Sandre Lončarić, Janka Popovića Volarića i Lane Barić Haljina brenda Rixo Haljina brenda Rixo +10 Jelena Perčin

Sve se zakomplicira kada jedan od njihovih klijenata postane opsjednut nepostojećom Slatkom Simonom i poželi vezu s njom. Glavne uloge imaju Toma Medvešek, Tina Keserović, Maja Jurić i Jerko Marčić, a film se počinje prikazivati u kinima 8. veljače.

Premijeru filma podržale su i njihove kolege iz glumačkog svijeta, uključujući i Jelenu Perčin. Predivna Dubrovčanka odabrala je efektnu haljinu za tu prigodu. Odjenula je model modnog brenda Rixo sa životinjskim uzorkom.

Jelena Perčin u društvu Sandre Lončarić, Janka Popovića Volarića i Lane Barić Jelena Perčin u društvu Sandre Lončarić, Janka Popovića Volarića i Lane Barić (Foto: Samir Cerić Kovačević/PR)

Haljinica je većinski napravljena od svile, s malim udjelom elastina zahvaljujući kojem je rastezljiva i lijepo prianja uz tijelo. U donjem dijelu dodatno je ukrašena laganim naborima.

Haljina brenda Rixo Haljina brenda Rixo (Foto: Farfetch)

Britanski brend Rixo preko noći je postao omiljen među modnim trendsetericama i poznatim damama. Osnovale su ga Henrietta Rix i Orlagh McCloskey 2015. godine, s idejom o kreiranju živopisnih i ženstvenih kreacija koje će se raditi od vrhunskih materijala, ali prodavati po realnim i pristupačnijim cijenama.

Haljina brenda Rixo Haljina brenda Rixo (Foto: Farfetch)

Na tržištu je postojao prostor za ono što smo željele raditi. Kada smo odlazile u moderne trgovine, nismo nailazile na ništa što bismo željele nositi - sve je bilo crno ili bijelo, minimalističko i u skandinavskom stilu. Nije bilo lijepih svilenih haljina s printom koje su ženstvene, inspirirane vintage modom ili laskave, a ako ih je i bilo, koštale su 2000 funti. Pomislile smo da mora postojati način da ovo izvedemo, kazala je Rix.

Slavne žene u haljinama brenda Rixo - 1 Sandra Bullock u haljini brenda Rixo (Foto: Profimedia/AFP)

I izvele su. Nije dugo trebalo da se žene diljem svijeta zaljube u njihove svilene i ručno oslikane materijale, laskave krojeve i vesele uzorke. Osim vintage krojeva, upravo su dominantni i efektni uzorci ono po čemu su se njihove kreacije istaknule u moru drugih.

U galeriji provjerite koje su slavne dame dosad nosile njihove haljine.

Catherine Middleton u haljini brenda Rixo Catherine Middleton u haljini brenda Rixo (Foto: Afp)

Jelena Perčin u haljini koja odiše holivudskim glamurom na zagrebačkom crvenom tepihu Jelena Perčin na dodjeli Večernjakove ruže 2023. - 2 Jelena Perčin na dodjeli Večernjakove ruže 2023. - 1 Jelena Perčin u crvenoj haljini na dodjeli Večernjakove ruže +0 Jelena Perčin i Lucija Šerbedžija na dodjeli nagrada

Jelena Perčin: Fantastične štikle zbog kojih je elegantno izdanje postalo još bolje Jelena Perčin Jelena Perčin na otvorenju 21. Zagreb Film Festivala Jelena Perčin na otvorenju 21. Zagreb Film Festivala +0 Jelena Perčin na otvorenju 21. Zagreb Film Festivala

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju