Komedijom "Sedmo nebo", dugometražnim prvijencem redateljice Jasne Nanut, u ponedjeljak je otvoreno ovogodišnje, 21. izdanje Zagreb Film Festivala, u okviru kojega će se tijekom sedam dana prikazati 115 filmova u nizu programa.

Galerija Jelena Perčin Jelena Perčin na otvorenju 21. Zagreb Film Festivala Jelena Perčin na otvorenju 21. Zagreb Film Festivala +0 Jelena Perčin na otvorenju 21. Zagreb Film Festivala

Festival traje do 12. studenoga, a u nizu programa prikazat će se 115 filmova. Za festivalsku nagradu Zlatna kolica natječu se filmovi iz međunarodne dugometražne i kratkometražne konkurencije te nacionalnog kratkometražnog programa Kockice.

Na otvorenju u punoj dvorani Kina SC bila je, među ostalima, i glumica Jelena Perčin.

Ona je na Festival stigla u elegantnom modnom izdanju sastavljenom od crnog kaputa midi dužine s pojasom za vezanje i isticanje struka, dok su donji dio kombinacije činile crne hlače skinny kroja.

Jelena Perčin na otvorenju 21. Zagreb Film Festivala Jelena Perčin na otvorenju 21. Zagreb Film Festivala (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Odabir cipela bio je taj koji je izdanju donio dodatnu dozu elegancije. Glumica se odlučila za nepogrešive crne salonke s vrtoglavo visokom tankom petom u zlatnoj boji.

Crne salonke imaju status kraljica među štiklama. One su profinjene, elegantne, praktične i uvijek dobar odabir, zbog čega imaju vojsku obožavateljica.

Jelena Perčin na otvorenju 21. Zagreb Film Festivala Jelena Perčin na otvorenju 21. Zagreb Film Festivala (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Osim fantastičnim salonkama, glumica je svoje izdanje upotpunila i malom crnom torbicom koju je nosila na ramenu te efektnim naušnicama.

Jelena Perčin: Kožnata suknja s efektnim naborima koja jako voli cipele s visokom potpeticom Jelena Perčin Jelena Perčin i Sandra Lončarić na premijeri filma 'Smrt djevojčice sa žigicama' - 2 Jelena Perčin i Sandra Lončarić na premijeri filma 'Smrt djevojčice sa žigicama' - 1 +3 Jelena Perčin na premijeri filma 'Smrt djevojčice sa žigicama'

Suknja Jelene Perčin za isticanje nogu koja će biti veliki hit i ove jeseni Jelena Perčin Kožnata suknja mini kroja stvorena je za isticanje nogu Mango suknja od umjetne kože, 35,99 eura +2 Next, Lipsy suknja, 38 eura

Omiljene salonke bile su tema videoserijala Dreskod u kojem je stilist Marko Grubnić s nama podijelio neke zanimljive priče iz svoje karijere, ali i savjete kako nositi te popularne cipele. Pogledajte ih u nastavku:

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju