Prvi dan škole uzbudljiv je u dan u brojnim kućanstvima diljem svijeta. Iznimka od tog pravila nije ni kraljevska obitelj.

Galerija Princ George i Louis te princeza Charlotte za prvi dan škole - 3 Princ George i Louis te princeza Charlotte za prvi dan škole - 5 Princ George i Louis te princeza Charlotte za prvi dan škole - 4 +2 Princ George i Louis u školu su došli držeći svoju mamu za ruku

Catherine Middleton i princ William s velikim osmjesima na licima ispratili su svoje troje djece pred vrata privatne škole Lambrook u Berkshireu povodom prvog dana nastave.

Otkako se obitelj vojvode od Cambridgea preselila u Windsor, princ George, princeza Charlotte i princ Louis upisani su u novu školu. Štoviše, Cambridgova „banda“ kako princ William od milja naziva svoje mališane, ide po prvi puta u istu školu, a koja je namijenjena djeci od 3 do 13 godine života.

Devetogodišnji George i sedmogodišnja Charlotte prošle su godine pohađali školu Thomasa Battersea u Londonu, dok je četverogodišnji Louis išao u Wilcocks Nursery.

Ne samo da će dijeljenje školskih klupa djeci olakšati privikavanje na novu sredinu, nego će skratiti roditeljima vrijeme potrebno da djecu odvedu i pokupe s nastave.

Princ George i Louis te princeza Charlotte za prvi dan škole - 1 Princ George i Louis u školu su došli držeći svoju mamu za ruku (Foto: Profimedia)

Povrh svega, Cambridgeovi ne moraju razbijati glavu kakve majice, hlače i tenisice moraju kupiti svojim klincima, niti hoće li im se svidjeti ono što su im kupili. Kako i priliči pravilima privatne škole Lambrook, sva djeca moraju nositi uniforme, odnosno unaprijed propisane komade odjeće i obuće.

Svi komadi moraju biti kupljeni direktno od britanskog dobavljača školskih uniformi Billings & Edmonds koji uoči početka školske godine – u lipnju i srpnju – pružaju usluge prilagođavanja i prekrajanja po potrebi.

Jeste li za uvođenje obavezne uniforme u osnovne škole u Hrvatskoj?

glasova:



Prije nego što vrijeme zahladi, djevojčice u Lambrooku obično nose bijelo-plave karirane haljinice do koljena na kopčanje, a dječaci tamnoplave bermude i karirane košulje s crnim cipelicama. Upravo su tako odjeveni na prvi dan škole došli i princ George i Louis te princeza Charlotte.

Njihov otac je za prvi dan škole svoje djece odabrao dobro krojeno tamnoplavo odijelo, dok je vojvotkinja od Cambridgea blistala u smeđoj haljini s točkicama brenda Rixo i odgovarajućim štiklama.

Princ George i Louis te princeza Charlotte za prvi dan škole - 5 Princeza Charlotte je stigla u školi držeći za ruku svojeg oca (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju