Glumice i dobre prijateljice Jelena Perčin i Lana Barić, članice ansambla drame Hrvatskog narodnog kazališta, zatekle su se u subotu u centru Zagreba. Dvije kolegice odabrale su ležerne odjevne kombinacije, Lana više sportsku u tenisicama i trapericama širih nogavica, dok se Jelena odlučila za ležernu dnevnu eleganciju.

Galerija Jelena Perčin na zagrebačkoj špici Jelena Perčin na zagrebačkoj špici - 3 Jelena Perčin na zagrebačkoj špici - 1 +4 Jelena Perčin i Lana Barić na zagrebačkoj špici

Skinny model traperica u nijansi između tamno sive i isprano crne Jelena Perčin spojila je s udobnim crnim gležnjačama od glatke kože. Riječ je o jednostavnom modelu čizmica s ravnom petom na kojima se ističe izrez u obliku slova v ukrašen metalnim dodatkom.

Jelena Perčin na zagrebačkoj špici - 3 Jelen Perčin nosi skinny traperice i ravne crne gležnjače (Foto: Josip Moler/Cropix)

Upravo taj detalj obične crne gležnjače čini drugačijima i izvrsnim odabirom za podizanje svake kombinacije. Jelena je gore nosila kraću bundicu bež nijanse te sivu torbu s tankim remenom koju je nosila preko tijela.

Iako su trenutno u trendu širi modeli traperica, Jelena Perčin u ovom se modnom izdanju držala nepogrešivog skinny kroja, koji je već postao klasika i žene mu se rado vraćaju, bez obzira na trendove.

Jelena Perčin na zagrebačkoj špici - 2 Jelena Perčin i Lana Barić na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Jelena Perčin: Mini haljina za dodjelu nagrada Zlatni Studio Jelena Perčin na dodjeli nagrada Zlatni studio - 3 Jelena Perčin na dodjeli nagrada Zlatni studio - 1 Jelena Perčin na dodjeli nagrada Zlatni studio - 2 +1 Jelena Perčin na dodjeli nagrada Zlatni studio

Jelena Perčin u efektnoj haljini brenda koji obožavaju i princeze i filmske zvijezde Jelena Perčin u društvu Sandre Lončarić, Janka Popovića Volarića i Lane Barić Haljina brenda Rixo Haljina brenda Rixo +10 Jelena Perčin

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju