Zagrebačka influencerica Jelena Perić jedna je od najbolje odjevenih Hrvatica, a svoj istančani modni ukus često pokazuje na društvenim mrežama.

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju s odmora u Istri, a pažnju je privukla efektnim kompletom u ružičastoj boji koji joj baš dobro stoji.

Jelena je zablistala u dvodijelnom mrežastom kompletu za plažu koji se sastoji od širokih hlača ravnog kroja i visokog struka te dojmljivog topa koji se veže u području prsa.

Mrežasti i heklani modni dodaci za plažu veliki su hit već nekoliko sezona, a ovo ćemo ih ljeto viđati na plažama, beach barovima i partyjima.

Nježni komplet možete pronaći na stranicama Tezenisa, a za njega treba izdvojiti 29,99 eura.

Ljeto samo što nije pokucalo na vrata, a priprema garderobe za plažu već je uzela maha. Koji kupaći kostim odabrati i s kojim modnim dodatcima začiniti ljetni outfit pitanje je o kojemu razmišljamo čim nas iznenade prve zrake sunca.

Jelena Perić u predivnoj haljini s Asosa u koju biste se mogli zaljubiti na prvi pogled Jelena Perić u cvjetnoj haljini s Asosa Jelena Perić u cvjetnoj haljini s Asosa Cvjetna haljina s Asosa dolazi u veličinama od 32 do 46 +3 Cijena haljine je 131 funtu (150,91 eura).

Komplet iz Tezenisa Tezenis, 29,99 eura (Foto: Tezenis)

Modni stručnjaci ističu kako ćemo u narednim mjesecima birati šarene, udobne i lagane komade, kako bismo uspješno balansirali između udobnosti, finoće i dobrog stila. Suknje, haljine i odijela za plažu ovog će ljeta dolaziti u prirodnim materijalima, a mrežasti primjerci – poput ovoga kojega nosi Jelena, istaknut će se kao najpopularniji ovoga ljeta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju