Jelena Rozga bila je gošća na dodjeli glazbene nagrade Cesarica, koja se u četvrtak navečer održala u City Plazi u Zagrebu. Cesaricu za hit godine 2022. dobili su Eni Jurišić i Matija Cvek za pjesmu "Trebaš li me", no hit je svakako bila i haljina koju je Jelena Rozga odabrala za tu svečanu večer.

Galerija Jelena Rozga i Meghan Markle nose slične komada brenda Khaite Jelena Rozga na dodjeli glazbene nagrade Cesarica - 1 Jelena Rozga na dodjeli glazbene nagrade Cesarica - 5 +6 Jelena Rozga i Matija Cvek na dodjeli glazbene nagrade Cesarica

Lijepa pjevačica privlačila je poglede u još jednom atraktivnom modnom izdanju, a njezin odabir za ovu prigodu bila je pripijena haljina njujorškog brenda Khaite. Nose ga i holivudske zvijezde poput Katie Holmes i Sienne Miller, a jedno od najzapaženijih izdanja u odjeći brenda Khaite svakako je bilo ono Meghan Markle na ceremoniji otvaranja igara Invictus u Nizozemskoj prošloga travnja.

Meghan Markle u krem bodiju brenda Khaite koji nosi i Jelena Rozga Meghan Markle u krem bodiju brenda Khaite koji nosi i Jelena Rozga (Foto: Guliver image)

Meghan je tada nosila njihov bodi krem nijanse te uz njega crne elegantne hlače. Zanimljivo je da je kroj drapiranog bodija spuštenih ramena isti kao i gornji dio haljine koju je Jelena Rozga nosila na dodjeli glazbenih nagrada Cesarica u Zagrebu. Jelena se odlučila za uski model midi dužine koji je cijeli drapiran te s obje strane ima raspore za lakše kretanje.

Dominantno izdanje lijepe Franke Batelić zaokruženo brutalnim štiklama Franka Batelić na Cesarici u siječnju 2019. Franka Batelić na Cesarici u siječnju 2020. Franka Batelić na šestoj dodjeli nagrade Cesarica +1 Franka Batelić

Vjekoslava Huljić: Elegantno izdanje upotpunjeno s detaljem koji začini svaku kombinaciju Tonči i Vjekoslava Huljić Jelena Rozga u društvu s bračnim parom Huljić Na dodjelu nagrade Vjekoslava Huljić stigla je u dugoj crnoj haljini +2 Vjekoslava Huljić na dodjeli nagrade Cesarica - 2

Haljinu koja naglašava liniju tijela Jelena je kombinirala uz minimalističke sandale krem boje s tankim remenčićima modne kuće Saint Laurent, a svečani stajling dodatno je podigla s visećim zlatnim naušnicama brenda Jacquemus te zlatnom torbicom u obliku malog kovčega.

Jelena Rozga na dodjeli glazbene nagrade Cesarica - 5 Jelena Rozga u haljini brenda Khaite na dodjeli glazbene nagrade Cesarica (Foto: Davor Pongracic/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju