Jelena Rozga bila je jedna od slavnih uzvanica na ovogodišnjem Story Hall of Fameu koji se održao u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt.

Iako je na svečanom događanju bila nekolicina raskošno odjevenih dama u gole haljine, modele s dubokim dekolteom te ukrašene svjetlucavim aplikacijama, Jelena Rozga dobivala je komplimente zbog dobro krojenog – kombinezona.

Slika nije dostupna Biste li je nosili? Torbica Jelene Rozge koja je podijelila žene

Točnije, nosila je crni model modnog studija Arileo iz Splita koji je pokrenut 2003. godine, a iza kojeg stoje Marija i Jurica Pirić. Odabrala je ziherašku damsku kombinaciju koja nalikuje crnom odijelu, a može se sjajno uklopiti za različite dnevne i večernje prilike.

Kombinezon je prvi put predstavljen u sklopu Cro-a-Portera na reviji 2013. godine i to u obrnutoj kombinaciji boja - bijeli model s crnim detaljima.

Za crveni tepih Jelena je nosila crni elegantni kombinezon dugih rukava ukrašen s nekoliko bijelih detalja – izrezanim bijelim ovratnikom i dijelom pojasa u istoj boji sa zlatnim gumbima koji je dodatno naglasio figuru hrvatske pjevačice.

Elegantnu kombinaciju podigla je s crnim sandalama otvorenih prstiju na visoku potpeticu i s tankim remenčićima koje su ukrašene svilenom ružom. Izdanje se sjajno uklopilo sa crvenim lakom za nokte koje je nosila, a zaokružila ga je crnom mini kožnatom torbicom i srebrnim naušnicama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju