Tonči Huljić pokrenuo je vlastitu liniju mediteranskih rakija i likera pod nazivom ''Madre Badessa'', a u četvrtak navečer proizvode je predstavio u Zagrebu.

Galerija Jelena Rozga Pjevačica je traper izdanje upotpunila bijelim salonkama Jelena Rozga - 1 +1 Jelena Rozga - 2

Podršku su mu došli dati brojni prijatelji i kolege, među kojima i pjevačica Jelena Rozga. Ona je na promociju stigla u kombinaciji koja odaje počast omiljenom traperu.

Komadi od trapera, posebno traperice, nezaobilazan su dio gotovo svake ženske garderobe, a kada se traper spoji s traperom rezultat su upečatljive modne kombinacije nosive u raznim prigodama.

Pjevačica je za ovu prigodu spojila košulju od trapera s metalnim gumbima sa svijetlim trapericama širokih nogavica koje su već godinama toliki hit da su zbog njih mnoge dame zaboravile na postojanje skinny modela.

Pjevačica je traper izdanje upotpunila bijelim salonkama Pjevačica je traper izdanje upotpunila bijelim salonkama (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Izdanje je upotpunila nepogrešivim štiklama. Jeans je, naime, uparila s bijelim salonkama modne kuće prada, s vrtoglavo visokom tankom potepticom koje na prednjem dijelu imaju prepoznatljivi Pradin trokut.

Salonke su ležernu modnu kombinaciju podigle na jednu višu razinu i učinile je savršenm izborom za večernju prigodu.

Jelena Rozga i Tonči Huljić Jelena Rozga i Tonči Huljić (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Pjevačica je izdanje upotpunila decentnim nakitom, dok je kosu zavezala u visoki rep.

Severina i Jelena Rozga u istim štiklama - sviđa li vam se ovaj popularni model? Jelena Rozga na pozornici u Karlovcu Jelena Rozga u mini haljini i bijelim štiklama - 3 Jelena Rozga na koncertu povodom obilježavanja Dana općine Pitomača +4 Severina je kultne natikače Oran zamijenila štiklama Portofino Ginavita Rossija

Obožavane sandale koje Jelena Rozga toliko voli da u ormaru ima crni i bijeli model Jelena Rozga Jelena Rozga na pozornici u Karlovcu Jelena Rozga na pozornici u Karlovcu +4 Jelena Rozga na pozornici u Karlovcu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju