Severina je jedna od poznatih dama koja u svojoj kolekciji uistinu ima fantastične štikle. Isto vrijedi i za Jelenu Rozgu, a naše dvije glazbene zvijezde povezuje i ljubav prema jednom poznatom modelu štikli.

Galerija Jelena Rozga na pozornici u Karlovcu Jelena Rozga u mini haljini i bijelim štiklama - 3 Jelena Rozga na koncertu povodom obilježavanja Dana općine Pitomača +4 Severina je kultne natikače Oran zamijenila štiklama Portofino Ginavita Rossija

Severina je na nekoliko koncerata svoje ovogodišnje ljetne turneje nastupala u bijelim sandalama popularnog dizajnera Gianvita Rossija kakve je u raznim prigodama već nosila i Jelena Rozga.

Ako itko znanje o izradi cipela ima u malom prstu, onda je to Gianvito Rossi, sin legendarnog talijanskog obućara Sergija Rossija, koji je pak zanat naučio od svog oca. Gianvito je godinama radio za očev brend, a kada ga je 2005. godine kupio koncern Kering, odlučio se otisnuti u samostalne vode. I nije požalio.

Njegova dizajnerska filozofija vrlo je jednostavna. Prema vlastitim riječima, uvijek pokušava proizvesti cipelu koja je originalna i moderna, ali istovremeno bezvremenska. Poseban fokus stavlja na udobnost, koja često nije prioritet kod trendovskih modela obuće.

Jelena Rozga u mini haljini i bijelim štiklama - 3 Jelena Rozga u štiklama Portofino 105 dizajnera Gianvita Rossija (Foto: Tonci Plazibat/Cropix)

Ljudi ne plaćaju da bi onda patili. Ako nešto nije udobno, onda to uopće nije luksuz, smatra Gianvito.

Možda je upravo to tajna njegova uspjeha i popularnosti njegovih modela među kojima je jedan od najtraženijih upravo Portofino koji nose Severina i Jelena.

Portofino 105 u bijeloj boji Portofino 105 u bijeloj boji (Foto: Gianvito Rossi)

Štikle Portofino su...

glasova:

Ovaj model sandale otvorenih prstiju i remenom dolazi u tri varijante kada je u pitanju visina potpetice, a kolika je visina, vidi se po broju uz naziv sandale - 70, 85 i 105. Severina i Jelena za sebe su odabrale varijantu s najvišom potpeticom, onom od 105 milimetara. Sandale su dostupne u raznim bojama, a izrađuju se od brušene i glatke kože.

Štikle Portofino 105 dizajnera Gianvita Rossija Štikle Portofino 105 dizajnera Gianvita Rossija (Foto: Gianvito Rossi)

Izgleda poput boginje: Severinina hit-haljina iz Manga dolazi u šest boja Plisirana ružičasta haljina stvorena je za svečane prigode Haljina iz Manga u žutoj boji s cvjetnim printom Haljina iz Manga u boji neba +3 Haljina iz Manga u ljubičastoj boji

Severina nosi ekstraefektnu torbicu u koju baš svatko može zaviriti Severina 2018. s torbom modne kuće Valentino Torba modne kuće Valentino iz linije Rockstud Severina s torbom modne kuće Valentino iz linije Rockstud +3 Torba modne kuće Valentino iz linije Rockstud

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju