Udobne štikle zlata vrijede. Jednom kada žene pronađu model koji im odgovara baš po svemu, nerijetko se dogodi da u svoj ormar dodaju više istih štikli u različitim bojama.

Galerija Jelena Rozga Jelena Rozga na pozornici u Karlovcu Jelena Rozga na pozornici u Karlovcu +4 Jelena Rozga na pozornici u Karlovcu

U ormaru Jelene Rozge dobre štikle su one brenda Gianvito Rossi. Naime, pjevačica je na obilježavanju Dana općine Pitomača u lipnju nastupila u sandalama spomenutog brenda, konkretno u modelu Portofinu 105 u crnoj boji.

Jelena Rozga na koncertu povodom obilježavanja Dana općine Pitomača Jelena Rozga na koncertu povodom obilježavanja Dana općine Pitomača (Foto: Damir Spehar/Pixsell)

U četvrtak navečer Jelena je izašla na pozornicu u Karlovcu u istom tom modelu u bijeloj boji.

Elegantne bijele sanadale, kao i crne, imaju remen na prednjem dijelu i povišen remen s kopčom oko gležnja.

Visina potpetice je 10 i pol centimetara, a sandale su napravljene od mekane kože, s podstavljenom uložnom tabanicom što ih čini poprilično udobnim odabirom unatoč visokoj potpetici.

Ove svestrane, svevremenske i pratkične sandale lako se kombiniraju uz gotovo sve komade iz ormara.

Model Portofino 105 Model Portofino 105 (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Pjevačica je uz bijele sandale nosila mini drapiranu haljinu dugih rukava, napravljenu od metalik šljokičastog materijala. Kosu je zavezala u rep, a izdanje je upotpunila mrežastim hulahopkama i zlatnim naušnicama.

Jelena Rozga u mrak haljini koja je spojila dva omiljena ljetna trenda Jelena Rozga na Melodijama Jadrana Jelena Rozga na Melodijama Jadrana Jelena Rozga na Melodijama Jadrana +5 Jelena Rozga na Melodijama Jadrana

Kombinezon Jelene Rozge koji baš laska silueti Jelena Rozga na koncertu u Beogradu Jelena Rozga na koncertu u Beogradu Jelena Rozga na koncertu u Beogradu +1 Jelena Rozga na koncertu u Beogradu

Nažalost, njezin koncert u sklopu proslave 444. rođendana grada Karlovca prekinut je već nakon prve pjesme zbog jake kiše.

Jelena Rozga na pozornici u Karlovcu Jelena Rozga na pozornici u Karlovcu (Foto: Kristina Stedul Fabac/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju