Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada SAG niti jedan trenutak nije privukao toliko pozornosti kao susret bivših supružnika Brada Pitta i Jennifer Aniston.

Zapravo, cijelu večer kamere su pratile što se događa s bivšim supružnicima koji su kući otišli s nagradama.

Prvo je Brad Pitt nagrađen za najboljeg sporednog glumca za ulogu u filmu "Bilo jednom... u Hollywoodu". Izašao je na pozornicu i održao govor prepun šala. Sve su oči bile uprte u glumca dok je uspoređivao sebe i lik koji tumači u filmu.

Slika nije dostupna Jennifer Aniston: Iznenađujuća haljina za susret s bivšim koja ne podnosi nošenje grudnjaka

Slika nije dostupna Jennifer Aniston: Nepobjediva haljina za "sučeljavanje" s Bradom Pittom

Budimo iskreni, bila je to teška uloga. Tip koji se drogira, skida majicu i ne slaže se sa svojom suprugom..., pričao je glumac.

Kamere su istovremeno pratile i kako će na taj govor reagirati njegova bivša supruga. Iako je netko možda pomislio da će je takve rečenice uzrujati, ona se smiješila i pljeskala.

Nakon toga i sama je dobila nagradu za najbolju dramsku glumicu u televizijskoj seriji "The Morning Show", a fotografi su uhvatili Brada kako na jednom od ekrana na hodnicima gleda njezin izlazak na pozornicu.

I kao da već nije bilo dovoljno nostalgičnih trenutaka za obožavatelje, dogodio se onaj o kojem se danas najviše priča - susret bivših supružnika koji su se zagrlili u znak pozdrava i čestitali jedno drugome na prestižnim nagradama.

Kada su se pojavile fotografije susreta, društvene su mreže eksplodirale. Dok su neki izrazili nadu u to da je na pomolu pomirenje, druge su jednostavno preplavile uspomene.

"Fotografije Brada i Jennifer s dodjele nagrada SAG mogu izliječiti našu zemlju", "Susret Brada i Jennifer previše je za podnijeti u ponedjeljak", "Fotografu koji je ovo uslikao dajte Pulitzera"... samo su neki od komentara na susret.

One s najboljim i najduljim sjećanjem ovi trenuci podsjetili su na Zlatne globuse 2002. godine. Tada su Jennifer Aniston i Brad Pitt još uvijek bili par, a fotografi su ih uhvatili u sličnim pozama.

Podsjetimo , Jennifer Aniston i Brad Pitt na prvi spoj izašli su 1998. godine, a dvije godine kasnije vjenčali su se.

U svibnju 2004. godine Brad je na setu filma "Gospodin i gospođa Smith" upoznao glumicu Angelinu Jolie. U siječnju iduće godine, nakon sedam zajedničkih godina Brad i Jennifer objavili su da se razvode.

15 godina kasnije, na dodjeli nagrada SAG, pokazali su da su dobri prijatelji koji si međusobno pružaju podršku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju