Jennifer Aniston slavila je na ovogodišnjoj dodjeli Screen Actors Guilda, koja je održana u Shrine Auditoriumu u Los Angelesu. Osvojila je, naime, nagradu za najbolju dramsku glumicu u televizijskoj seriji "Morning Show".

Za tu svečanu priliku odabrala je neočekivano izdanje – bijelu svilenu haljinu modne kuće Christian Dior koja je naglasila njezinu ženstvenu siluetu. Riječ je o glamuroznom modelu bez rukava koji prati liniju tijela, pa ga je najbolje nositi bez grudnjaka.

Slika nije dostupna Jennifer Aniston: Nepobjediva haljina za "sučeljavanje" s Bradom Pittom

Izbor je iznenadio mnoge s obzirom na to da je Jennifer Aniston u posljednjih desetak godina postala najveća zagovornica male crne haljine. Za crveni tepih obično odabire crne večernje kreacije mini, midi i maksi kroja.

Od izbora haljine još je veću pozornost privukao susret s bivšim suprugom, koji je također slavio na dodjeli nagrada SAG. Brad Pitt osvojio je nagradu za najbolju sporednu mušku ulogu za film "Bilo jednom... u Hollywoodu", a sudeći prema interakcijama ispred kamera, nekadašnji supružnici u odličnim su odnosima.

Ne samo da su se prijateljski zagrlili u znak pozdrava na crvenom tepihu nego su i oduševljeno čestitali jedno drugome na prestižnim glumačkim nagradama.

Serija "Morning Show" temeljena je na knjizi Briana Steltera "Top of the Morning", a prati događanja u informativnom programu jedne američke televizije nakon što je voditelj optužen za seksualno uznemiravanje žena na  radnom mjestu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju