Jennifer Aniston slavila je na ovogodišnjoj dodjeli Screen Actors Guilda, koja je održana u Shrine Auditoriumu u Los Angelesu. Osvojila je, naime, nagradu za najbolju dramsku glumicu u televizijskoj seriji "Morning Show".

Galerija

Za tu svečanu priliku odabrala je neočekivano izdanje – bijelu svilenu haljinu modne kuće Christian Dior koja je naglasila njezinu ženstvenu siluetu. Riječ je o glamuroznom modelu bez rukava koji prati liniju tijela, pa ga je najbolje nositi bez grudnjaka.

Izbor je iznenadio mnoge s obzirom na to da je Jennifer Aniston u posljednjih desetak godina postala najveća zagovornica male crne haljine. Za crveni tepih obično odabire crne večernje kreacije mini, midi i maksi kroja.

Od izbora haljine još je veću pozornost privukao susret s bivšim suprugom, koji je također slavio na dodjeli nagrada SAG. Brad Pitt osvojio je nagradu za najbolju sporednu mušku ulogu za film "Bilo jednom... u Hollywoodu", a sudeći prema interakcijama ispred kamera, nekadašnji supružnici u odličnim su odnosima.

Iako inače nosi male crne haljine, Jennifer Aniston ovoga se puta odlučila za bijelu Diorovu kreaciju
Iako inače nosi male crne haljine, Jennifer Aniston ovoga se puta odlučila za bijelu Diorovu kreaciju (Foto: Getty Images)

Ne samo da su se prijateljski zagrlili u znak pozdrava na crvenom tepihu nego su i oduševljeno čestitali jedno drugome na prestižnim glumačkim nagradama.

Serija "Morning Show" temeljena je na knjizi Briana Steltera "Top of the Morning", a prati događanja u informativnom programu jedne američke televizije nakon što je voditelj optužen za seksualno uznemiravanje žena na  radnom mjestu.