Rujanska izdanja modnih magazina tradicionalno su najiščekivanija, a na njihovim naslovnicama pojavljuju se samo najveće zvijezde.

Tako je na naslovnici rujanskog izdanja magazina InStyle osvanula Jennifer Aniston. Fantastične fotografije Bena Hassetta pale su u drugi plan zahvaljujući njezinu intervjuu u kojem se 49-godišnja američka glumica još jednom obračunala s glasinama o svom privatnom životu.

'Jen ne može zadržati muškarca', 'Jen odbija imati dijete jer je sebična i posvećena svojoj karijeri'. Ili to ili sam tužna i slomljeno mi je srce. Kao prvo, uz dužno poštovanje, srce mi nije slomljeno. Kao drugo, to su bezobzirne pretpostavke. Nitko ne zna što se događa iza zatvorenih vrata. Nitko ne uzima u obzir da bi to mogla biti osjetljiva stvar za mog partnera i mene. Ne znaju kroz što sam prošla, medicinski i emotivno. Na žene se stavlja pritisak da moraju biti majke, a ako to nisu, onda ih se proglašava oštećenom robom. Možda rađanje nije moja svrha na ovom planetu. Možda postoje druge stvari koje moram raditi, rekla je Jennifer.

Njezina izjava odmah je potaknula rasprave na društvenim mrežama, a većina žena pohvalila ju je zbog iskrenosti.

Sjajno je to rekla. Osuđujemo žene zbog njihova izbora bez ikakva razloga. S druge strane, ponekad osuđujemo, a i ne znamo da to zapravo nije izbor. Neke žene jednostavno ne mogu imati djece, a društvo ih zbog toga odmah otpisuje. Stavove da žena nije potpuna ako se ne ostvari kao majka trebali bismo ostaviti u srednjem vijeku, gdje i pripadaju, jedan je od komentara s Twittera.

 

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju