U kinu Regency Village održana je losanđeleska premijera filma "Slučajni detektivi 2". Netflixova krimi komedija u kojoj glavne uloge imaju Jennifer Aniston i Adam Sandler na spomenutoj platformi počinje se prikazivati 31. ožujka.

Galerija Kim Kardashian u maloj srebrnoj haljini modne kuće Versace Scarlett Johansson u srebrnoj haljini modne kuće Versace Irina Shayk u srebrnoj haljini modne kuće Versace +6 Blake Lively u srebrnoj haljini modne kuće Versace

Ovo je nastavak istoimenog filma iz 2019. u kojem Jennifer i Adam glume bračni par Spitz slučajno upleten u kompliciranu istragu ubojstva milijardera. U novom filmu par otvara svoju privatnu detektivsku agenciju i pritom se nađe u centru međunarodnog skandala.

Adam Sandler i Jennifer Aniston na premijeri Adam Sandler i Jennifer Aniston na premijeri (Foto: Afp)

Nakon pariškog predstavljanja filma na kojem je nosila svjetlucavu "golu" haljinu, Jennifer je za losanđelesku premijeru opet poželjela malo sjaja. Odjenula je srebrnu haljinu talijanske modne kuće Versace napravljenu od metalik konca, ukrašenu lancima i blještavim sitnim cirkonima.

Jennifer Aniston u dokazano dobroj kombinaciji koja smeta samo Anni Wintour Jennifer Aniston u crnom od glave do pete Jennifer Aniston u crnom od glave do pete Jennifer Aniston u crnom od glave do pete +3 Jennifer Aniston odlazi na snimanje emisije Jimmyja Fallona u crnoj kombinaciji

I dok se, primjerice, pojam male crne haljine uvijek veže uz modnu kuću Chanel, mala srebrna haljina jedan je od zaštitnih znakova Versacea. Mnoge slave dame već su nosile neku od njihovih blještavih haljinica, a sada je red došao i na Jennifer.

Jennifer Aniston na losanđeleskoj premijeri Jennifer Aniston na losanđeleskoj premijeri (Foto: Guliver Images)

S obzirom na to da je njezina kreacija sama po sebi dovoljno efektna, 54-godišnja glumica nije pretjerivala s dodacima. Od nakita je odabrala samo dva prstena i decentne naušnice koje su se jedva primijetile ispod njezine raspuštene kose.

Jennifer Aniston Jennifer Aniston (Foto: Guliver Images)

Metalik sandale s tankim remenčićima i vrtoglavo visokim tankim potpeticama savršeno su se uklopile u novo izdanje slavne ljepotice.

Zavirite u galeriju i pogledajte koje su još dame u posebnim prigodama nosile malu srebrnu haljinu modne kuće Versace.

Irina Shayk u srebrnoj haljini modne kuće Versace Irina Shayk u srebrnoj haljini modne kuće Versace (Foto: Guliver Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju