Američka glumica Jennifer Aniston vratila se u Los Angeles nakon novogodišnjeg odmora, koji tradicionalno provodi u Meksiku. Jennifer svake godine s grupom prijatelja otputuje u Cabo San Lucas, omiljenu destinaciju brojnih svjetskih zvijezda.

Galerija Desigual (Fashion & Friends), 48 EUR Marc Cain (About You), 189 EUR NEXT, 40 EUR +4 Repeat (Zalando), 179 EUR

I ovaj put društvo su joj pravili voditelj Jimmy Kimmel i glumac Jason Bateman sa svojim obiteljima. Veselo društvo sletjelo je u Los Angeles, a na aerodromu su ih dočekali znatiželjni paparazzi.

Jennifer Aniston vratila se u Los Angeles iz Meksika Jennifer Aniston vratila se u Los Angeles iz Meksika (Foto: Profimedia)

Jennifer je snimljena u vrlo ležernoj putnoj kombinaciji, koja se sastojala od svijetlih traperica, obične crne majice, ponča i japanki. Slavna 53-godišnjakinja zaokružila je svoje izdanje komadima zlatnog nakita.

Najefektniji odjevni komad u njezinoj kombinaciji definitivno je pončo s prugastim detaljima.

Jennifer Aniston vratila se u Los Angeles iz Meksika Jennifer Aniston vratila se u Los Angeles iz Meksika (Foto: Profimedia)

Pončo je zanemarena alternativa vestama, kardiganima i puloverima, koji su tradicionalno među najpopularnijim odjevnim komadima u jesensko-zimskoj sezoni, ali i u prijelaznim razdobljima.

Šteta jer je vizualno uvijek upečatljiv zbog svojeg opuštenog kroja, a po pitanju udobnosti definitivno nema mane.

Zavirite u galeriju i razgledajte nekoliko modela po uzoru na Jennifer Aniston koje smo pronašli za vas u ponudi komercijalnih modnih brendova.

Desigual (Fashion & Friends), 48 EUR Desigual (Fashion & Friends), 48 EUR (Foto: Fashion & Friends)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju