Jennifer Aniston ljubiteljica je klasičnih odjevnih komada. Na crvenom tepihu najčešće se pojavljuje u maloj crnoj haljini koja nikada ne izlazi iz mode, a u privatnim trenucima prednost daje trapericama, sakou i neizbježnim gležnjačama.

Galerija Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 2 +4 Jennifer Aniston - 1

Američka glumica koja trenutačno promovira svoj novi film na Netflixu po imenu “Murder Mystery“ snimljena je ispred studija televizijskog programa Jimmy Kimmel Live u Los Angelesu u jednoj vrlo sličnoj kombinaciji.

Jednostavnu bijelu majicu sparila je s platnenim hlačama na vezanje širokih nogavica u istoj boji, a kombinaciju je zaokružila crnim sakoom te kožnatim čizmicama na povišenu potpeticu.

Jennifer Aniston Prepoznajete li je? Od preslatke djevojčice do jedne od najljepših žena svijeta

Iako su neki modni znalci primijetili da ovaj model laganih hlača ne ide baš najbolje uz odabranu obuću, nitko nije osporio da 50-godišnja Jennifer izgleda bolje nego ikad prije.

Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston - 2 (Foto: X17agency.com)

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela kožnatih čizmica po uzoru na Jennifer Aniston.

Pogledajte i:

"10YearChallenge": Kako je 10 slavnih ljepotica izgledalo prije 10 godina Slavne ljepotice prije 10 godina i danas - 2 Slavne ljepotice prije 10 godina i danas - 9 Slavne ljepotice prije 10 godina i danas - 8 +6 Slavne ljepotice prije 10 godina i danas - 10

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju