Jennifer Aniston u velikom intervjuu za prosinačko izdanje časopisa "Allure" iskreno je progovorila o brojnim pokušajima da dobije dijete medicinski potpomognutom oplodnjom te o tome kako žali što nije zamrznula svoje jajne stanice.

Jennifer Aniston, koja je pet godina bila u braku s Bradom Pittom i dvije godine s Justinom Therouxom, u prošlosti je dala naslutiti da se borila s neplodnošću, no ovo je prvi put da je govorila o pokušajima medicinski potpomognute oplodnje.

Jennifer se na naslovnici časopisa "Allure" pojavljuje u minijaturnom grudnjaku modne kuće Chanel, a osim fizički, slavna glumica ogolila se i emocionalno priznavši da je jako željela dijete, no bezuspješno i da je za to prekasno. Aniston je rekla kako je pokušavala sve kako bi zanijela te se podvrgnula medicinski potpomognutoj oplodnji, a pila je i kineske čajeve koji, navodno, povećavaju plodnost.

Jennifer Aniston i Brad Pitt 'I razlog zbog kojeg me suprug ostavio, zašto smo se razišli i okončali brak, bio je taj što mu nisam željela dati dijete. To su bile potpune laži.' (Foto: Guliver image)

Također je negirala nagađanja da su je jedan ili oba njezina bivša muža ostavili jer im nije željela dati dijete, rekavši da su to potpune laži, ali i da gorko žali zbog toga što nije zamrznula svoja jajašca dok je bila mlađa. Naglasila je kako su konstantne glasine o njezinim ljubavnim vezama borbu s neplodnošću učinile još težom.

Pokušavala sam zatrudnjeti. To je za mene bilo izazovno putovanje, pokušaji da ostanem trudna. Sve te godine i godine spekulacija... Bilo je zaista teško. Prolazila sam kroz postupak medicinski potpomognute oplodnje, pila kineske čajeve, pokušavala apsolutno sve, ispričala je Jennifer Aniston za "Allure" o svojoj borbi da postane majka koja se, kako piše časopis, odvijala prije nekoliko godina. Dodala je kako žali što joj nitko nije rekao da zamrzne jajne stanice dok je bila mlađa te da se sada pomirila s činjenicom da nikada neće zatrudnjeti.

Dala bih sve da mi je netko rekao 'zamrzni jajašca, učini samoj sebi uslugu'. Jednostavno ne razmišljaš o tome. I danas sam tu gdje jesam. Sad je za to kasno, priznala je glumica. Zvijezda serije "Prijatelji" u kojoj je glumila deset godina, od 1994. do 2004., iskreno je progovorila i o tome kako je bila previše fokusirana na karijeru ne razmišljajući o tome da će se jednoga dana možda željeti skrasiti i imati djecu, a osvrnula se i na stalna kritiziranja od strane javnosti zbog toga jer nije zatrudnjela tijekom petogodišnjeg braka s Bradom Pittom.

Jennifer Aniston i JustinTheroux u braku su bili dvije godine Jennifer Aniston i JustinTheroux u braku su bili dvije godine (Foto: Guliver image)

Brinula sam samo za svoju karijeru. A Bože sačuvaj da je žena uspješna i nema dijete. I razlog zbog kojeg me suprug ostavio, zašto smo se razišli i okončali brak, bio je taj što mu nisam željela dati dijete. To su bile potpune laži. U ovom trenutku nemam više što skrivati, otvoreno je rekla Aniston. Kritiziranja su se nastavila i tijekom njezina braka s Justinom Therouxom, nagađajući da je jedan od razloga njihova razvoda bio taj što ona ne može imati djecu.

U veljači 2018. godine, nekoliko mjeseci nakon što je javnost doznala za njihov razvod, časopis People pisao je da je par pokušavao dobiti dijete, ali to nije uspjelo, navodeći izvor koji je kazao da je Jennifer tužna što se to nije dogodilo, ali da je to nikada nije "proždiralo".

Deset slavnih parova koji su dobili djecu preko surogat majčinstva Grimes i Elon Musk Priyanka Chopra i Nick Jonas Cameron Diaz i Benji Madden +6 Kim Kardashian i Kanye West

Slika nije dostupna Leonarda Lončar: "Umjetna oplodnja za mene je bilo lijepo iskustvo"

U intervju za Allure glumica je kazala kako se pomirila s time da neće imati djecu, ali i da zbog toga zapravo osjeća olakšanje jer mogućnost da ima dijete više ne visi stalno u zraku, uz vječni "možda". S godinama je stekla novi osjećaj samopouzdanja i više ne brine oko toga što ljude misle ili govore o njoj, za što su velikim djelom zaslužne i njezine borbe s kojima se suočila u kasnim tridesetima i četrdesetima.

Rekla bih da sam tijekom kasnih 30-ih, 40-ih godina prošla kroz jako teška sr....., a da nisam prošla kroz to, nikada ne bih postala osoba koja sam trebala biti. Zato sam toliko zahvalna na svim tim usr.... stvarima.

Da se one nisu dogodila, zaglavila bih kao osoba koja je bila toliko uplašena, nervozna, toliko nesigurna u sebe. A sada me jeb... nije briga, objasnila je Jennifer Aniston te izrazila namjeru da jednoga dana napiše knjigu o svojem iskustvu s neplodnošću, dodavši kako više ne osjeća da ima nešto za skrivati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju