Ponovno okupljanje junaka Prijatelja razveselilo je obožavatelje kultne serije i zbog toga što su glumci otkrili neke još nepoznate dogodovštine sa seta. Bilo je to prvi put u 15 godina da se svih šestero glumaca okupilo na jednom mjestu.

Mnogo je nezaboravnih uspomena koje će junaci Prijatelja imati za cijeli život, a svi se redom slažu da im je snimanje serije bilo najljepše razdoblje u životu. Prisjećajući se zgoda sa snimanja serije u videointervjuu za People, glumci su otkrili i neke sitne nepodopštine koje su činili na setu.

Jennifer Aniston tako je priznala da joj se jedna haljina toliko svidjela da ju je ukrala sa seta – a haljinu nije ni nosio njezin lik, nego Monica.

Slika nije dostupna Prijateljica za poželjeti: Pet lekcija koje smo naučili od Monice Geller

Otišla sam u njezinu garderobu i uzela haljinu, dandanas je imam i nosim, rekla je Jennifer Aniston, koja je i opisala haljinu koja ima sitni cvjetni uzorak, V-izrez sa crnom čipkom i lepršave rukaviće. Tu haljinu Monica je nosila u osmoj sezoni u epizodi The One Where Rachel Is Late, kada je termin Rachelina poroda prošao, pa je bila frustrirana zbog toga.

Slika nije dostupna Napokon na okupu: Novi trailer "Prijatelja" dvije su minute sreće i nostalgije

Nakon Jenniferina priznanja da je ukrala haljinu Courteney Cox našalila se rekavši:

Vjerojatno je već četiri puta izašla iz mode i vratila se, na što je Aniston samo kratko odgovorila:

I uvijek će biti u modi.

O kojoj je točno haljini riječ, pogledajte u videu na 2:50.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju