Ponovno okupljanje junaka Prijatelja razveselilo je obožavatelje kultne serije i zbog toga što su glumci otkrili neke još nepoznate dogodovštine sa seta. Bilo je to prvi put u 15 godina da se svih šestero glumaca okupilo na jednom mjestu.

Mnogo je nezaboravnih uspomena koje će junaci Prijatelja imati za cijeli život, a svi se redom slažu da im je snimanje serije bilo najljepše razdoblje u životu. Prisjećajući se zgoda sa snimanja serije u videointervjuu za People, glumci su otkrili i neke sitne nepodopštine koje su činili na setu.

Jennifer Aniston tako je priznala da joj se jedna haljina toliko svidjela da ju je ukrala sa seta – a haljinu nije ni nosio njezin lik, nego Monica.

Otišla sam u njezinu garderobu i uzela haljinu, dandanas je imam i nosim, rekla je Jennifer Aniston, koja je i opisala haljinu koja ima sitni cvjetni uzorak, V-izrez sa crnom čipkom i lepršave rukaviće. Tu haljinu Monica je nosila u osmoj sezoni u epizodi The One Where Rachel Is Late, kada je termin Rachelina poroda prošao, pa je bila frustrirana zbog toga.

Nakon Jenniferina priznanja da je ukrala haljinu Courteney Cox našalila se rekavši:

Vjerojatno je već četiri puta izašla iz mode i vratila se, na što je Aniston samo kratko odgovorila:

I uvijek će biti u modi.

O kojoj je točno haljini riječ, pogledajte u videu na 2:50.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju