Kao jedna od glavnih glumica u seriji, Jennifer Aniston došla je na prikazivanje druge sezone serije "The Morning Show" koje se održalo u kinu Samuel Goldwyn Theater u Los Angeles. Ondje je bila i Reese Witherspoon koja također glumi u seriji, a dvije glumice odgovarala su i na pitanja vezana za taj projekt.

Galerija Jennifer Aniston na predstavljanju druge sezone serije The Morning Show - 1 Jennifer Aniston na predstavljanju druge sezone serije The Morning Show - 4 Jennifer Aniston na predstavljanju druge sezone serije The Morning Show - 2 +1 Jennifer Aniston nosi jednostavan model nude sandala s tankom potpeticom

Za event Jennifer Aniston držala se svog prepoznatljivog modnog stila i nenametljive ženstvene elegancije. Velika ljubiteljica modnog minimalizma nosila je jako lijepu ljetnu haljinu blijedo žute nijanse ukrašenu elegantnim cvjetnim uzorkom.

Jennifer Aniston na predstavljanju druge sezone serije The Morning Show - 3 Jennifer Aniston na prikazivanju druge sezone serije 'The Morning Show' (Foto: Profimedia)

Romantična kreacija asimetričnog kroja u gornjem je dijelu rezana koso te na lijevoj strani ima tanku bratelicu, dok je u donjem dijelu koji lijepo pada, kraća s desne te duža s lijeve strane. Uz nježnu haljinu koja bi bila idealna i za ljetna vjenčanja i druge svečanosti, Jennifer je kombinirala model sandala kakav glumica gotovo uvijek bira, vrlo jednostavan model s tankim remenčićima i uskom visokom potpeticom.

Slika nije dostupna Jennifer Aniston: Upečatljivi bikini koji vizualno povećava grudi

Slika nije dostupna Jennifer Aniston: Tako obične traperice koje konkuriraju i omiljenim skinny modelima

Ovoga puta odlučila se za štikle nude nijanse koje su sjajan izbor za ljetne modne kombinacije, a pristaju uz sve boje.

Jennifer Aniston na predstavljanju druge sezone serije The Morning Show - 3 Jennifer Aniston na prikazivanju druge sezone serije 'The Morning Show' (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju