Iako postoje dame koje s dolaskom toplijeg vremena izbace crnu boju iz garderobe, tu je i cijela vojska ljubiteljica klasike kojima je crna boja koja se nosi cijelu godinu.

Galerija Crna haljina je klasik koji nikad ne izlazi iz mode Pull&Bear, 39,99 eura Stradivarius, 35,99 eura +12 H&M, 59,99 eura

Popularnosti crne boje, kojoj baš nitko i ništa ne može naštetiti, svjesne su i trgovine, koje u svojoj ponudi svih 12 mjeseci imaju crne komade prilagođene godišnjem dobu koje traje.

Među omiljenim crnim komadima nalaze se i crne haljine, koje su modni klasik nosiv u raznim prigodama.

One su odlično rješenje za dane u kojima ne znamo što odjenuti, a osim toga lako se kombiniraju s ostatkom garderobe i moguće ih je prilagoditi svačijem stilu i ukusu. Možete ih nositi na visoke potpetice i na ravni đon, u oba slučaja izgledat će sjajno.

Poprilično smo sigurni da samo rijetke crne haljine stoje neiskorištene na dnu ormara, a za sve dame koje ih se ne odriču ni u proljetnim mjesecima zavirili smo u ponudu trgovina i webshopova i u galeriji na početku teksta izdvojili 15 crnih haljina.

Najljepši uzorak: 15 midi i maksi haljina koje ovo proljeće neće imati konkurenciju Cvjetne haljine popularne su u proljetnim mjesecima Haljine iz proljetnih i ljetnih kolekcija svjetkih dizajnera za 2023. godinu - 7 AD Twenty (Europa92), 52,99 eura +13 Stradivarius, 25,99 eura

Radi se o midi i maksi modelima raznih krojeva, a za neku od izdvojenih haljina možda se nađe mjesta i u vašoj garderobi.

Na-Kd, 59,95 eura Na-Kd, 59,95 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Sinsay, 19,99 eura Sinsay, 19,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

AD Twenty (Europa92), 38,42 eura AD Twenty (Europa92), 38,42 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju