Jennifer Aniston ljubiteljica je nepogrešive klasike. Za crveni tepih i svečana događanja obično bira male crne haljine koje naglašavaju njezine ženstvene adute na suptilan način. Toliko često nosi crno da je ono postalo nerazdvojni dio njezinog imidža te svojevrsna uniforma za javnost.

Galerija Jennifer Aniston u haljini Celine na dodjeli nagrada SAG 2024. godine - 3 Jennifer Aniston u haljini Celine na dodjeli nagrada SAG 2024. godine - 5 Jennifer Aniston u haljini Celine na dodjeli nagrada SAG 2024. godine - 4 +1 Jennifer Aniston u haljini Celine na dodjeli nagrada SAG 2024. godine - 1

Jennifer Aniston iznenadila je mnoge svojim modnim izborom na dodjeli nagrade Screen Actors Guild (SAG) koja je sinoć održana u Shrine Auditoriumu & Expo Hall u Los Angelesu.

Američka glumica za ovu se priliku odlučila na se modni izlazak iz zone komfora. Umjesto male crne haljine, odabrala je upečatljivu srebrnu kreaciju ukrašenu svjetlucavim kamenčićima.

Jennifer Aniston u haljini Celine na dodjeli nagrada SAG 2024. godine - 5 Jennifer Aniston u haljini francuske modne kuće Celine (Foto: Profimedia)

Točnije, nosila je dugu večernju haljinu francuske modne kuće Celine s V izrezom, tankim naramenicama i visokim prorezom na prednjoj strani, a koji je razotkrio noge američke glumice.

Haljinu je sparila sa srebrnim sandalama otvorenih prstiju i s visokom potpeticom koje su bile ukrašene s tek dva tanka remenčića, a izdanje dopunila s par decentnih komada nakita i crnom pismo-torbicom.

Jennifer Aniston u haljini Celine na dodjeli nagrada SAG 2024. godine - 4 Haljina je imala dubok prorez s prednje strane (Foto: Profimedia)

Jennifer Aniston ovih dana nosi moderniju i kraću verziju popularne frizure Rachel koja je lijepo zaokružila modnu priču s crvenog tepiha SAG-a.

Jennifer Aniston na dodjeli nagrada SAG pojavila se zbog nominacije za najbolju televizijsku glumicu za ulogu u seriji The Morning Show, ali i kako bi Barbri Streisand prezentirala nagradu za životno djelo.

Jennifer Aniston u haljini Celine na dodjeli nagrada SAG 2024. godine - 2 Jennifer Aniston nosi kratku bob frizuru (Foto: Profimedia)

Jennifer Aniston: Povratak Rachel frizure u modernijem izdanju Jennifer Aniston na dodjeli Zlatnih globusa Jennifer Aniston na dodjeli Zlatnih globusa Jennifer Aniston na dodjeli Zlatnih globusa +1 Jennifer Aniston kao Rachel Green

Dvije Jennifer, dva potpuno različita stila: Čija vam se haljina više sviđa? Jennifer Lopez i Jennifer Aniston na Zlatnim globusima 2024. Jennifer Lopez u haljini Nicole + Felicia Couturea Jennifer Aniston u Dolce & Gabbani +2 Jennifer Aniston na Zlatnim globusima

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju