Jennifer Lopez uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama gdje god se pojavi. Objektivi fotografa uhvatili su je i tijekom jutarnjeg izlaska na doručak sa suprugom u hotelu Beverly Hills u Los Angelesu.

Galerija Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 2 +1 Jennifer Lopez - 1

Jennifer Lopez ovoga se puta odlučila za vrlo elegantno izdanje u svevremenskoj crnoj boji, u kojoj dama uvijek izgleda dotjerano.

Latino-diva sparila je crne hlače predimenzioniranih nogavica koje skrivaju žensku siluetu s odgovarajućim crnim sakoom iz Balmaina, koji je stegnut u struku remenom

Jennifer Lopez - 4 Žena uvijek izgleda dotjerano u elegatnoj crnoj kombinaciji (Foto: Guliver / X17)

Ljubiteljica visokih potpetica nije odoljela povratku trenda cipela s monumentalnom platformom te je odabrala par takvih čizmica s iglenom potpeticom, s kojih je vrlo teško skrenuti pogled.

Iako se mnoge žene pitaju kako u tome hoda, američkoj pjevačici i glumici to ne predstavlja baš nikakav problem.

Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez voli cipele s visokom potpeticom i platformom (Foto: Guliver / X17)

Kosu je skupila u visoku punđu, oči zaklonila od znatiželjnih pogleda smeđim sunčanim naočalama, a izdanje zaokružila zlatnim naušnicama i Hermesovom minijaturnom torbicom s krokodilskim uzorkom.

Kombinacija Jennifer Lopez koja je podijelila obožavatelje - 4 Jennifer Lopez: Natikače koje su po mnogima pokvarile savršenu bijelu haljinu

Jennifer Lopez zvijezda je i nove romantične komedije po imenu "Shotgun Wedding" redatelja Jasona Moorea, koja će početi s prikazivanjem na Netflixu u siječnju sljedeće godine. U nastavku teksta pogledajte prvu najavu filma.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju