Latino diva u New Yorku privodi kraju snimanje svog novog filma "Second Act" u kojem glumi s prijateljicom Leah Remini

Galerija Jennifer Lopez u čizmama modne kuće Alaia - 4 Jennifer Lopez u čizmama modne kuće Alaia - 3 Jennifer Lopez u čizmama modne kuće Alaia - 2 +1 Jennifer ove čizme ima u ormaru od 2014. godine Jennifer Lopez uskoro će završiti snimanje svog novog filma "Second Act" u kojem glumi majku koja odluči iz korijena promijeniti svoj život.

Stanke između snimanja latino diva provodi sa svojom djecom i dečkom Alexom Rodriguezom. S njima se uputila i u šoping, a za ležernu aktivnost odabrala je i ležernu kombinaciju sastavljenu od traperica, dolčevite, zimske jakne s dodatkom krzna i čizmica.
Jennifer Lopez u čizmama modne kuće Alaia - 2 Jennifer Lopez u čizmama modne kuće Alaia - 2 (Foto: Profimedia)
Temperature u New Yorku posljednjih dana očekivano su niske s obzirom na doba godine pa se zato Jennifer grije toplom jaknom, ali možda je ipak odabrala krivi model obuće.

Fantastične "izrezbarene" čizmice modne kuće Alaia u njezinu su ormaru od 2014. godine i obično ih je nosila kada bi boravila u toplom Los Angelesu. Ovakav model možda i nije najprikladniji za zimske temperature jer nogama ne pruža zaštitu, pa bi Jennifer trebala posegnuti za gležnjačama ili čizmama s krznom u kojima joj sigurno neće biti hladno za noge.
Čizme modne kuće Alaia Čizme modne kuće Alaia Foto: Alaia
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju