Jennifer Lopez uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama – bez obzira pozira li na crvenom tepihu ili je uhvaćena objektivom fotoaparata u obavljanju svakodnevnih sitnica.

Galerija

Jennifer Lopez bila je mamac za poglede i na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Veneciji, gdje se pojavila u društvu Bena Afflecka na premijeri njegovog posljednjeg projekta – povijesnog dramskog filma „The Last Duel“ u režiji Ridleyja Scotta.

Latino diva blistala je bijeloj večernjoj haljini libanonskog dizajnera Georgea Hobeike iz njegove jesenske kolekcije visoke mode za 2021. godinu.

Haljina Georgea Hobeike iz jesenske couture kolekcije za 2021.
Haljina Georgea Hobeike iz jesenske couture kolekcije za 2021. (Foto: Guliver / FashionPPS)

Riječ je o haljini dubokog dekoltea ukrašenog svjetlucavim kamenčićima koja prati liniju tijela pa bolje stoji damama s oblinama. Elegantni model s naramenicama i volanima uz porub izvrsno je istaknuo i Jenniferinu preplanulu put.

Američka pjevačica i glumica uz haljinu je nosila srebrnu torbicu i elegantne sandale Max s potpisom malazijskog dizajnera cipela Jimmyja Chooa. Iako dolaze s vrtoglavom potpeticom od čak 15 centimetara Jennifer Lopez u njima se kretala crvenim tepihom bez ikakvih problema.

Jennifer Lopez bila je mamac za poglede na crvenom tepihu
Jennifer Lopez bila je mamac za poglede na crvenom tepihu (Foto: Guliver / AP)