Pjevačica i glumica Jennifer Lopez Ameriku je na neko vrijeme zamijenila Europom. Trenutno se nalazi na španjolskom otoku Gran Canaria, gdje snima svoj novi film "The Mother" redateljice Niki Caro.

Premijera filma koji se snima u produkciji Netflixa očekuje se ove godine, a u njemu Jennifer Lopez tumači lik plaćene ubojice koja se vraća u život kćeri koju je napustila i pokušava je zaštititi od nadolazeće opasnosti. Osim nje, u filmu glume Gael Garcia Bernal, Omari Hardwick i Joseph Fiennes.

U glavni grad Gran Canarije, Las Palmas, zbog J.Lo je doputovao i njezin dečko Ben Affleck. Zaljubljeni par fotografi su ulovili tijekom obilaska grada i romantične šetnje.

Jennifer je za ovu ležernu prigodu odabrala i maksimalno ležernu odjevnu kombinaciju, u kojoj su se najviše istaknule hlače.
Nosila je tregerice, za koje se često kaže kako su najudobnije hlače na svijetu, pogotovo ako birate modele šireg kroja kakav je odjenula i latino-diva.

Nosite li tregerice?

glasova:

S obzirom na to da nigdje ne stišću i da ne moraju izgledati kao salivene, tregerice su uistinu zahvalan model hlača stvoren za dame kojima je udobnost na prvom mjestu liste prioriteta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju