Jennifer Lopez bila je gošća na svečanom događanju na kojem se okupila ekipa plesnog showa "World of Dance" u kojem je Jennifer jedna od sutkinja. Za tu prigodu slavna ljepotica odjenula je usku haljinu koja je naglasila njezinu plesačku figuru

Pjevačica, plesačica i glumica Jennifer Lopez strastvena je ljubiteljica tjelovježbe i plese, a to se na njoj i vidi. Zahvaljujući predanoj brizi o vlastitom tijelu i zdravlju, pop-diva u 49. godini izgleda senzacionalno, a voli pokazati svoju fit figuru u izazovnijim odjevnim kombinacijama.

Lijeva strana haljine više pokriva jer dužina seže do listova te ima samo prorez na predjelu struka, dok desna strana u potpunosti otkriva bedro te ima razgolićeno rame

Tako je i za svečano okupljanje ekipe američkog plesnog showa "Worl of Dance" u kojem je J. Lo. sutkinja te bira najbolje solo plesače i plesačke grupe, održano u Hollywoodu, odjenula usku plavu haljinu asimetričnog kroja koji djeluje varljivo kada se gleda samo desna ili lijeva strana tijela.

Naime, lijeva strana haljine više pokriva jer dužina seže do listova te ima samo prorez na predjelu struka, dok desna strana u potpunosti otkriva bedro te ima razgolićeno rame. "Lažljivu" haljinu koja ocrtava tijelo pop-diva upotpunila je crnim povezom oko struka te crnim štiklama s remenčićima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju