Jennifer Lopez uvijek privlači poglede svojim modnim kombinacijama – bez obzira pozira li na crvenom tepihu u glamuroznoj večernjoj kreaciji ili šeće američkim ulicama u ležernoj trenirci i tenisicama.

Galerija Jennifer Lopez Vjenčana haljina Giambattista Vallija iz Love kolekcije. Jennifer Lopez u mini vjenčanici Giambattista Vallija +0 Jennifer Lopez s Benom Affleckom na premijeri filma Ti si taj

Jennifer Lopez promovira svoj novi film – romantičnu komediju "Ti si taj" (Marry me) po američkim gradovima. Prisustvovala je i premijeri filma u Los Angelesu zajedno sa svojim partnerom Benom Affleckom.

Kako i priliči temi i originalnom imenu filma, latino-diva za ovu se priliku odlučila pojaviti u pravoj vjenčanoj haljini. Točnije, na crvenom tepihu pozirala je u mini vjenčanici Giambattista Vallija iz njegove kolekcije "Love".

Vjenčana haljina Giambattista Vallija iz Love kolekcije. Vjenčana haljina Giambattista Vallija iz Love kolekcije. (Foto: Profimedia)

Jennifer Lopez blistala je u asimetričnoj čipkastoj haljini mini kroja koja je istaknula njezinu preplanulu put, ali i plesačke noge.

Figuru je dodatno produžila odabirom cipela, odnosno sandala s visokom potpeticom u boji kože s potpisom Jimmyja Chooa.

Jennifer Lopez u mini vjenčanici Giambattista Vallija Jennifer Lopez u mini vjenčanici Giambattista Vallija (Foto: Profimedia)

U rukama je pak nosila kristalima ukrašenu torbicu Dolce & Gabanna, koja se sjajno uklopila u cijelo izdanje.

Jennifer Lopez i Owen Wilson u filmu Ti si taj "Ti si taj": Darujemo kinoulaznice za novu romantičnu komediju Jennifer Lopez

Jennifer Lopez trenutno promovira svoj novi film Ti si taj Jennifer Lopez: Haljina koju bi rijetko koja žena odjenula na kišni dan

Jedina stvar koja je mogla zasjeniti vjenčano izdanje Jennifer Lopez su nježnosti koje je izmjenjivala s Benom na crvenom tepihu te pred razdraganim fotografima.

Jennifer Lopez s Benom Affleckom na premijeri filma Ti si taj Jennifer Lopez s Benom Affleckom na premijeri filma Ti si taj (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju