Jennifer Lopez prštala je samopouzdanjem i seksepilom na 59. dodjeli glazbenih nagrada Grammy. Diva je izabrala haljinu koja krši pravila i poručuje da je ni upola mlađe kolegicu ne mogu zasjeniti

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez bila je utjelovljenje samouvjerenosti na dodjeli američkih glazbenih nagrada Grammy održanoj sinoć u Los Angelesu. Diva je izabrala dugačku lepršavu haljinu nježno ljubičaste boje s potpisom brenda Ralph & Russo.

Jennifer Lopez prštala je samopouzdanjem i seksepilom na 59. dodjeli glazbenih nagrada Grammy

S haljinom je 47-godišnja diva prekršila modno pravilo koje kaže da se uz visoki prorez ne bi smio nositi duboki dekolte. Jennifer je izabrala upravo haljinu koja se oglušuje na te standarde, a svojim stavom dala je do znanja da su pravila tu da se krše.

Haljina je otkrila savršeno izgrađena bedra pjevačice na kojima bi joj pozavidjele i upola mlađe kolegice. Kreaciju je kombinirala uz torbicu i štikle ukrašene dijamantima. Izabrala je mladenačku frizuru – ravno isfeniranu kosu s razdjeljkom na sredini.

Samo jedan pogled na J.Lo. dovoljan je da se zaključi kako se 47 godina mlada glazbenica ni malo ne osjeća ugroženo od mlađih kolegica te da je malo tko može zasjeniti. Svojom pojavom na 59. dodjeli nagrada Grammy poručila je "ne može mi nitko ništa!".

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju