U losanđeleskom kinu Regency Village održana je premijera filma "Air" u režiji Bena Afflecka. Sportska biografska drama prati priču Sonnyja Vaccara, zaposlenika Nikea zaslužnog za njihovo sklapanje ugovora s Michaelom Jordanom te naposljetku proizvodnju kultne linije tenisica.

Galerija Fendi, proljeće/ljeto 2023. Balenciaga, proljeće/ljeto 2023. Antonio Grimaldi, jesen/zima 2021. +2 Jennifer Lopez u haljini Antonija Grimaldija

Osim redateljske i producentske uloge, Ben je u filmu odradio i glumačku te na velikom ekranu utjelovljuje američkog biznismena i milijardera Phila Knighta, suosnivača i bivšeg predsjednika tvrtke Nike.

Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck (Foto: Guliver Images)

Ben je na premijeru došao u društvu svoje supruge Jennifer Lopez, za koju je imao samo riječi hvale. Želim reći da ništa od ovog ne bi bilo moguće bez ljubavi i potpore moje supruge, koja mi znači više nego išta na svijetu. Želim ti reći hvala. Volim te. Ti si fantastična, ti si nevjerojatna, ti si divna, draga, veličanstvena i volim te, kazao je raznježeni Ben.

Jennifer je na premijeri zablistala u haljini talijanskog dizajnera Antonija Grimaldija iz njegove haute couture kolekcije za jesen/zimu 2021. godine.

Od 15 eura: 15 modela haljina za krstitke, vjenčanja i druge posebne prilike S malom crnom haljinom teško se može pogriješiti H&M haljina, 30,99 eura C&A haljina, 79,99 eura +12 Boohoo haljina, 17 eura

Iako je u pitanju haljina iz stare kolekcije, Grimaldijeva kreacija zapravo najavljuje proljetno-ljetni trend za ovu godinu. Naime, ako ste pomislili kako je popularnost neonskih boja iza nas, prevarili ste se.

Antonio Grimaldi, jesen/zima 2021. Antonio Grimaldi, jesen/zima 2021. (Foto: Profimedia)

Ako volite pratiti trendove, onda u narednim mjesecima u svoju garderobu slobodno ubacite neki odjevni komad, dodatak ili cipele u neonskim nijansama omiljenih proljetnih boja, poput zelene i žute.

Balenciaga, proljeće/ljeto 2023. Balenciaga, proljeće/ljeto 2023. (Foto: Profimedia)

Jennifer je za ovu prigodu odabrala haljinu s kontrastnim gornjim i donjim dijelom, u kojem dominira upravo neonska nijansa žute boje. Model dugačkih rukava i visokog ovratnika ima nude gornji dio ukrašen blještavim kristalima, a donji dio vizualno djeluje poput suknje visokog struka.

Jennifer Lopez u haljini Antonija Grimaldija Jennifer Lopez u haljini Antonija Grimaldija (Foto: Guliver Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju