Većina radnih mjesta ima određeni „dress code“ prema kojem se moramo odijevati. Najčešće su to nepisana, ali dobro znana pravila prema kojima neki odjevni komadi jednostavno nisu primjereni za posao.

Galerija Jennifer Lopez Jennifer je poslovni sastanak odradila u tajicama i crop topu Jennifer Lopez +0 Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Tako mnogi od nas jednostavno ne smiju doći na posao u tajicama. Međutim, za zvijezde vrijede drugačija pravila. Latino divi Jennifer Lopez priroda njezine profesije dozvoljava nošenje raznovrsnih odjevnih komada prilikom poslovnih sastanaka, a za jedan od njih odjenula je upravo tajice.

Jennifer je poslovni sastanak odradila u tajicama i crop topu Jennifer je poslovni sastanak odradila u tajicama i crop topu (Foto: Profimedia)

Za sastanak u sjedištu kompanije Live Nation Entertainment, koja se bavi organizacijom i promocijom koncerata, Jennifer je odabrala tajice brenda Niyamasol, crop top majicu dugih rukava s kapuljačom i gležnjače. Nosila je i kapu koju je uskladila s puloverom svog dečka Alexa Rodrigueza.

Jesu li tajice primjerene za poslovne sastanke?

glasova:

Vrlo ležerno izdanje za poslovnu prigodu sigurno ne bi dobilo prolaz većine šefova, ali J.Lo si bez problema može dozvoliti ovakvu kombinaciju.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju