Jennifer Lopez održala je zadnji koncert u sklopu serije nastupa pod nazivom "All I Have" u Las Vegasu. Bila je to velika slavljenička večer za pop divu, a slavlju se pridružio i njen bivši dečko.

Galerija

 

Uz njenog sadašnjeg partnera Alexa Rodrigueza, njihovu djecu i veliki broj slavnih osoba, jedan gost na partyju nakon zadnjeg nastupa Jennifer Lopez u Las Vegasu, naročito je privukao pažnju. Bio je ondje i Jenniferin bivši dečko Sean Combs, umjetničkog imena Diddy s kojim je pjevačica bila u vezi od 1999. do 2001. godine. Bivši partneri srdačno su se pozdravili i izgrlili i tako pokazali da su ostali u dobrim odnosima.

Sean Combs Diddy sigurno nije ostao ravnodušan na pojavu svoje nekadašnje ljubavi Jennifer Lopez odjevene u pripijeni kombinezonDiddy je bio i na koncertu svoje bivše djevojke, a njen nastup pratio je iz prvih redova. U jednom trenutku tijekom nastupa Jennifer je spazila svog bivšeg u mnoštvu i zapjevala mu te je uzviknula njegovo ime sretna što je došao na koncert.

Jennifer Lopez na partyju nakon svog zadnjeg nastupa u Las Vegasu - 9
Jennifer Lopez na partyju nakon svog zadnjeg nastupa u Las Vegasu (Foto: Getty Images, Profimedia)


Diddy sigurno nije ostao ravnodušan na pojavu svoje nekadašnje ljubavi. Jennifer Lopez izgledala je fenomenalno odjevena u pripijeni svjetlucavi kombinezon i sandale s vrtoglavom potpeticom. Ovim izdanjem diva je još jednom pokazala da je u top formi i da u 50. godini života ne može izgledati bolje.

Jennifer Lopez na partyju nakon svog zadnjeg nastupa u Las Vegasu - 8
Jennifer Lopez i njen bivši dečko Sean Combs Diddy (Foto: Getty Images, Profimedia)