Nije tajna da je Jennifer Lopez prava ovisnica o vježbanju. Bez obzira na to gdje se nalazi i kakve obveze ima, latino diva svakodnevno vježba kako bi svoju figuru održala u formi. Tako je i tijekom nedavnog zajedničkog odmora s bivšim (ili nepotvrđenim novim) dečkom Benom Affleckom odlazila u teretanu.

Galerija Jennifer Lopez u tajicama s metalik odsjajem Jennifer Lopez Jennifer Lopez +1 Jennifer Lopez u odjeći za vježbanje Runaway Motela

Ben se sada vratio u Los Angeles, a Jennifer je ostala u Miamiju, gdje su zajedno boravili u luksuznoj vili od 940 kvadrata, čije iznajmljivanje mjesečno košta 130.000 dolara.

Iako se u sklopu vile nalazi i teretana, J.Lo je Bena ipak predala u ruke fitness-profesionalaca.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Ovaj put je u istu teretanu otišla u društvu svog menadžera Bennyja Medine. Kao i uvijek, bila je odjevena u tajice i sportski top, vjerojatno najudobniju kombinaciju za vježbanje.

Jennifer Lopez Kakav je to krivi spoj? Jennifer Lopez u haljini koja bode u oči

Jennifer Lopez voli različite vrste kupaćih kostima - 4 Jennifer Lopez: Kupaći kostim koji bi na javnoj plaži nosila rijetko koja žena

Ovaj put odabrala je model tajica s metalik odsjajem. Za razliku od klasičnih sportskih modela izrađenih od jačeg materijala, ovakvi modeli su puno tanji i elastičniji te se zbog toga i zbog spomenutog odsjaja naša figura u njima ne doima čvrstom.

Jennifer Lopez u tajicama s metalik odsjajem Jennifer Lopez u tajicama s metalik odsjajem (Foto: Profimedia)

Većina sportskih modela također je napravljena ciljano za vizualno učvršćivanje figure i podizanje stražnjice i zato ih žene vole više od modela kakav je nosila Jennifer.

Ankete

(8712) Volite li tajice kakve nosi J.Lo?

rezultati povratak glasova7949
rezultati

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju