Pjevačica i glumica Jennifer Lopez zaručila se za svog dečka Alexa Rodrigueza.

Galerija Alex Rodriguez i Jennifer Lopez Alex Rodriguez i Jennifer Lopez na 91. dodjeli Oscara Jennifer Lopez u gležnjačama zbog kojih zaboravljamo i na najbolje štikle - 6 +2 Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Bivši igrač bejzbola i uspješni poduzetnik zaprosio je Jennifer tijekom odmora u Baker’s Bayu, nekoliko tjedana nakon što su proslavili drugu godišnjicu veze.

Rekla je da, napisao je 43-godišnji Alex na svom Instagram profilu uz fotografiju prstena koju je objavila i Jennifer.

Latino divi će ovo biti četvrti brak, a Alexu drugi. Jennifer je od 1997. do 1998. bila u braku s Ojanijem Noom, a 2001. se udala za svog plesača Chrisa Judda od kojeg se razvela godinu dana kasnije. Nakon prekida zaruka s Benom Affleckom, 2004. godine udala se za Marca Anthonyja s kojim je dobila dvoje djece. Njihov brak potrajao je do 2014. godine.
Jennifer Lopez i Amal Clooney Jennifer vs. Amal: Tko bolje nosi "odbačenu" haljinu koja je uzrokovala pravu dramu?
Jennifer Lopez u \'golim\' tajicama - 1 Jennifer Lopez: "Gole" tajice koje slave trud uložen u teretani
Uletjela sam u tri braka. Ovaj put želim biti sigurna, rekla je nedavno Jennifer i izgleda da je sada sto posto sigurna da je upravo Alex muškarac s kojim će pronaći dugotrajnu sreću o kakvoj, prema vlastitom priznanju, oduvijek sanja.

Alex je svoju dragu zaprosio s velikim četvrtastim dijamantnim prstenom dostojnim latino dive, a o cijeni ovog predivnog komada nakita još uvijek se nagađa iako je svima jasno da se radi o ogromnoj cifri s obzirom na veličinu dijamanta.
Alex Rodriguez i Jennifer Lopez na 91. dodjeli Oscara Alex Rodriguez i Jennifer Lopez na 91. dodjeli Oscara (Foto: Getty Images)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju