Jennifer Lopez uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama – bez obzira na to ide li u teretanu ili na glamurozni svečani tepih.

Na svojem profilu na Instagramu Jennifer Lopez podijelila je i djelić onoga što je nosila na snimanju za novu kolekciju cipela s njezinim potpisom, a koje je napravila za brend Designer Shoe Warehouse (DSW).

Kao što i priliči latino divi i njezinu ukusu, u proljetnoj kolekciji može se naći nekolicina štikli, tenisice sa skrivenom povišenom potpeticom, ali i ljetne sandale-platforme.

Slika nije dostupna Nova kolekcija Jennifer Lopez: 12 proljetnih modela cipela s potpisom latino dive

Obožavateljima je za oči zapala jedna ležerna, ali vrlo odvažna kombinacija u kojoj američka pjevačica promovira upravo potonji tip obuće – crne sandale-platforme otvorenih prstiju.

Crne kožnate sandale vrlo su fleksibilan model koji se može kombinirati za dnevne i večernje prilike – s lepršavim suknjama, kratkih i dugim hlačama, a posebno s malim crnim haljinama.

Slika nije dostupna "Previše vrećasta": Jennifer Lopez u haljini koja nikome ne može pristajati savršeno

Jennifer je na svojem Instagramu pokazala da idu čak i uz trenirke. Iako je kroj odjevne kombinacije bio vrlo ležeran, slavna Amerikanka odlučila se za rupičasti model koji je razotkrio njezino donje rublje te koji bi zbog toga odjenula rijetko koja žena.

Biste li odjenuli rupičastu trenirku Jennifer Lopez?

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju