Jennifer Lopez još uvijek nije objavila službeni datum izlaska svog novog studijskog albuma "This Is Me… Now" koji njezini obožavatelji iščekuju s nestrpljenjem. Ništa čudno, s obzirom na to da je od posljednji album "A.K.A" izdala prije deset godina.

"This Is Me… Now" najavila je kao nastavak albuma "This Is Me… Then" iz 2002. godine na kojem se našao njezin hit "Jenny from the Block", ali i pjesma "Dear Ben" posvećena tadašnjem zaručniku, a danas suprugu Benu Afflecku.

Isprva je kraj 2023. bio najavljivan kao vrijeme izlaska albuma, ali prema novim informacijama to bi se ipak trebalo dogoditi početkom 2024. godine.

Jennifer Lopez u kaputu modne kuće Valentino Jennifer Lopez u kaputu modne kuće Valentino (Foto: Profimedia)

Prije nekoliko dana J.Lo je snimljena prilikom dolaska na sastanak u sjedište Apple Musica.

Kao i obično, fotografe je počastila odjevnom kombinacijom kao stvorenom za dive. Odlučila se za jesenske nijanse te je odjenula klasične smeđe hlače na crtu u kombinaciji s topom bež boje i dubokog dekoltea.

Valentino, haute couture, jesen/zima 2023.(2024. godine Valentino, haute couture, jesen/zima 2023./2024. godine (Foto: Profimedia)

Najzanimljiviji dio ovog izdanja bio je kaput koji potpisuje modna kuća Valentino. Model iz "haute couture" kolekcije za jesen/zimu 2023./2024. predstavljen je na njihovoj reviji u srpnju ove godine, održanoj u predivnom ambijentu francuskog dvorca Chantilly.

Tamnosmeđi kaput predimenzioniranog klasičnog kroja veže se u struku, a ukrašen je velikim kristalima.

Jennifer Lopez u kaputu modne kuće Valentino Jennifer Lopez u kaputu modne kuće Valentino (Foto: Profimedia)

Već dugo nismo vidjeli Jennifer Lopez u tako romantičnom izdanju, haljina je čarobna Jennifer Lopez Jennifer Lopez na dodjeli nagrada Daytime Beauty Awards J.Lo u predivnoj haljini koju potpisuje dizajner Bach Mai +2 Jennifer Lopez bila je gošća iznenađenja na dodjeli Daytime Beauty Awards

Odzvonilo im je! J.Lo više ne nosi skinny traperice, zamijenila ih je ovim modelom Jennifer Lopez u širokim trapericama - 1 Jennifer Lopez u širokim trapericama - 2 Jennifer Lopez u širokim trapericama - 3 +8 Jennifer Lopez u širokim trapericama - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju