Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy pjevačica i glumica Jennifer Lopez zablistala je u glamuroznoj plavoj kreaciji modne kuće Gucci.

Galerija Jennifer Lopez Jennifer Lopez u haljini stvorenoj za privlačenje pogleda - 4 Jennifer Lopez u haljini stvorenoj za privlačenje pozornosti +1 Pjevačica je nosila sandale s platformom i vrtoglavo visokom potpeticom

Uz haljinu je nosila svjetlucave sandale s platformom i vrtoglavo visokom potpeticom, a radi se o obući koju je Lopez sama dizajnirala u suradnji s Revolveom.

U to vrijeme suradnja još nije bila službeno najavljena, međutim u subotu navečer Jennifer Lopez i Revolve partyjem su proslavili i predstavili svoju zajedničku kolekciju.

Prema riječima pjevačice, ona je u kolekciju cipela htjela unijeti samopouzdanje i seksepil, ali i povijesni utjecaj, pa je čine cipele nastale po uzoru na 60-e i 70-e godine prošlog stoljeća s modernim štihom.

Pjevačica se, naravno, pobrinula da na zabavu stigne u izdanju zbog kojeg su sve oči bile uprte upravo u nju.

Jennifer Lopez u haljini stvorenoj za privlačenje pogleda - 4 Jennifer Lopez pobrinula se da svi pogledi budu uprti u nju (Foto: Profimedia)

Nosila je tamnu svjetlucavu haljinu s vrtoglavo visokim prorezom na donjem dijelu. Odvažna haljina na jedno rame, u kojoj je latino diva izgleda senzacionalno, i na gornjem dijelu ima izreze zahvaljujući kojima se radi o kreaciji stvorenoj za privlačenje pozornosti. Donji dio haljine čini plisirana duga suknja.

"Tako se to radi": Jennifer Lopez u haljini koja se odijeva kada želimo da sve oči gledaju u nas Jennifer Lopez Jennifer Lopez na dodjeli Grammyja Jennifer Lopez na dodjeli Grammyja +2 Jennifer Lopez na dodjeli Grammyja

Uz haljinu, pjevačica je nosila metalik svjetloljubičaste sandale s platformom i vrtoglavo visokom potpeticom koje su dio spomenute kolekcije, a izdanje je upotpunila visećim naušnicama i prstenjem. Kosu je nosila raspuštenu, zataknutu iza uha.

Prilikom dolaska na zabavu preko haljine je nosila kratku pernatu jaknu u sivoj boji iza koje stoji dizajner David Koma.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju