Jennifer Lopez počastila se izlaskom na večeru u restoran Giorgio Baldi u Santa Monici, a slavna ljepotica za tu prigodu izabrala je modno izdanje u tonovima boje bjelokosti.

Galerija Jennifer Lopez u 'goloj' haljini i platformama otišla na večeru - 8 Jennifer Lopez u 'goloj' haljini i platformama otišla na večeru - 9 Jennifer Lopez u 'goloj' haljini i platformama otišla na večeru - 7 +5 Jennifer Lopez nosi končanu haljinu i platforme

Pjevačica Jennifer Lopez vrhunski se sredila za večeru u restoranu, nosila je dugačku končanu haljinu boje bjelokosti koja je ocrtavala njezinu ženstvenu siluetu. Maksi haljina ima dugačke rukave koji se šire u lagani zvonoliki kroj te visoki raspor na desnoj strani.

Jennifer Lopez u 'goloj' haljini i platformama otišla na večeru - 4 Jennifer Lopez nosi končanu haljinu i platforme (Foto: Profimedia)

Atraktivno modno izdanje Jennifer je upotpunila omiljenim modelom cipela, baršunastim sandalama bež boje s vrtoglavom visokom platformom i blok-petom.

Jennifer Lopez u 'goloj' haljini i platformama otišla na večeru - 9 Jennifer Lopez istaknula je ženstvenu figuru u končanoj haljini (Foto: Profimedia)

Luksuzna torba francuske modne kuće Hermès savršeno se uklopila u kombinaciju, a za finu večeru J.Lo je odabrala model kultne birkinice u bijeloj boji.

Pjevačica je kosu nosila zalizanu i svezanu u rep te je stavila velike okrugle naušnice, kakve i inače najčešće nosi.

Jennifer Lopez u 'goloj' haljini i platformama otišla na večeru - 2 Jennifer Lopez istaknula je ženstvenu figuru u končanoj haljini (Foto: Profimedia)

Ne lažimo se, većina žena ne bi napravila korak u omiljenim salonkama Jennifer Lopez Jennifer Lopez u salonkama Dolly brenda Charlotte Olympia Jennifer Lopez u salonkama Dolly brenda Charlotte Olympia Jennifer Lopez 2017. godine u salonkama Dolly +2 Jennifer Lopez 2017. godine u salonkama Dolly

J.Lo iznenadila novim izdanjem - dobra promjena ili kombinacija za zaborav? Jennifer Lopez na premijeri filma Atlas Jennifer Lopez na premijeri filma Atlas Jennifer Lopez na premijeri filma Atlas - 4 +6 Jennifer Lopez na premijeri filma Atlas - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju