Usred glasina o problemima u braku s Benom Affleckom i šuškanjima da par trenutno ne živi zajedno, Jennifer Lopez okrenula se poslovnim obvezama. Njezin novi film "Atlas" trenutno je prvi na globalnoj ljestvici najgledanijih Netflixovih filmova, a latino diva sprema se i za koncertnu turneju.

Galerija Jennifer Lopez u salonkama Dolly brenda Charlotte Olympia Jennifer Lopez u salonkama Dolly brenda Charlotte Olympia Jennifer Lopez 2017. godine u salonkama Dolly +2 Jennifer Lopez 2017. godine u salonkama Dolly

Paparazzi su je ulovili nakon poslovnog ručka u hotelu Maybourne u Beverly Hillsu. Slavna ljepotica odjenula je vrlo decentnu haljinu za ovu prigodu. Model kratkih rukava i midi kroja s visokim ovratnikom, u struku se steže pripadajućim tankim remenom.

Jennifer Lopez u salonkama Dolly brenda Charlotte Olympia Jennifer Lopez u salonkama Dolly brenda Charlotte Olympia (Foto: Profimedia)

Haljinu u vrlo strogom poslovnom stilu kombinirala je s glamuroznijim salonkama. Umjesto nekog klasičnog modela, odabrala je salonke Dolly s potpisom brenda Charlotte Olympia.

U pitanju je jedan od najpoznatijih modela spomenutog brenda koji je prije 10-ak godina vladao crvenim tepisima. U svoju garderobu uvrstila ga je i Jennifer i to u raznim varijantama.

Jennifer Lopez 2017. godine u salonkama Dolly Jennifer Lopez 2017. godine u salonkama Dolly (Foto: Profimedia)

Model salonke s potpeticom od 14,5 centimetara ima i istaknutu prednju platformu visine 3,5 centimetara. Platforma je u originalu zlatne boje, a Jennifer je ovaj put nosila model koji ima transparentnu platformu napravljenu od pleksiglasa.

Salonke Dolly brenda Charlotte Olympia Salonke Dolly brenda Charlotte Olympia (Foto: Charlotte Olympia)

Ovo je, u svakom pogledu, teška cipela za nošenje. Visoka, tanka i nestabilna potpetica mnogim bi ženama predstavljala problem, pogotovo u kombinaciji sa skliskom platformom. Naravno, kraljica štikli J.Lo bez problema hoda u ovim salonkama koje su samo mali dio njezine kolekcije vrtoglavih platformi.

Salonke Dolly...

glasova:

Jennifer Lopez u salonkama Dolly brenda Charlotte Olympia Jennifer Lopez u salonkama Dolly brenda Charlotte Olympia (Foto: Profimedia)

Jennifer Lopez J.Lo iznenadila novim izdanjem - dobra promjena ili kombinacija za zaborav?

Jennifer Lopez ponovno je ostavila snažan dojam Jennifer Lopez na Met Galu stigla u goloj haljini s 2,5 milijuna perlica i kristala

Jennifer Lopez Novo izdanje J.Lo izazvalo raspravu o ispravnoj boji donjeg rublja ispod bijele odjeće

Jennifer Lopez Ekstremno široke? J.Lo u šator-trapericama kakve žene stvarno ne vole

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju