Čini se da se po modnim izdanjima Jennifer Lopez lako može zaključiti je li uistinu sretna. Tako barem tvrde njezini najveći obožavatelji, koji smatraju da su kombinacije u kojima je viđamo u posljednje vrijeme znak da uistinu uživa u mirnom bračnom životu s Benom Affleckom. Kada su u pitanju kombinacije za slobodno vrijeme i privatne obveze, Jennifer Lopez oduvijek je bila sklona ležernim izdanjima.

Galerija Ben Affleck i Jennifer Lopez u kupovini Ležerno izdanje Jennifer Lopez Jennifer Lopez u gležnjačama netipičnim za njezin stil +2 Jennifer Lopez

Kao prava cura iz kvarta, obožavala je nositi široke trenirke i tenisice uz tek pokoji podsjetnik na svoj status dive u obliku neke od skupocjenih torbica koje posjeduje.

Alex Rodriguez i Jennifer Lopez 2020. uoči poslovnog sastanka Alex Rodriguez i Jennifer Lopez 2020. uoči poslovnog sastanka (Foto: Profimedia)

Kada se zaljubila u Alexa Rodrigueza, njezine dnevne kombinacije često su bile vrlo senzualne i obogaćene večernjim komadima, a par se uvijek trudio biti modno usklađen.

Međutim, otkako je opet s Benom, J.Lo djeluje opuštenije nego ikad, a to se primijeti i po njezinoj odjeći.

Ležerno izdanje Jennifer Lopez Ležerno izdanje Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Bračni par snimljen je prilikom kupovine u jednom od losanđeleskih trgovačkih centara. Ben je bio odjeven u opuštenu kombinaciju u kakvoj ga često viđamo. Svijetle pamučne hlače spojio je s bijelom majicom, plavom košuljom i tamnim sakoom, a na nogama je imao sportske tenisice.

20 senzacionalnih izdanja u kojima Jennifer Lopez izgleda poput božice Jennifer Lopez Jennifer Lopez na snimanju za časopis InStyle 2018. godine Bennifer na Filmskom festivalu u Veneciji +11 Jennifer Lopez na Tribeca film festivalu - 5

I Jennifer je bila ležerna, ali znatno usklađenija od svog supruga. Hlače visokog struka u bordo nijansi nadopunila je bijelom potkošuljom iznad koje je odjenula pleteni pulover, također u bordo boji. Preko ramena je prebacila vrećastu kožnatu torbu, a umjesto tenisica u kojima privatno provodi najviše vremena odabrala je obuću koju ne nosi često.

Ben Affleck i Jennifer Lopez u kupovini Ben Affleck i Jennifer Lopez u kupovini (Foto: Profimedia)

Nosila je smeđe gležnjače od brušene kože koje u gornjem dijelu izgledaju kao klasične gojzerice. Model na vezanje s predimenzioniranim potplatima novost je u njezinoj garderobi, a dosad je uglavnom bila vjerna omiljenim gležnjačama brenda Timberland te agsicama.

Jennifer Lopez u gležnjačama netipičnim za njezin stil Jennifer Lopez u gležnjačama netipičnim za njezin stil (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju