Posljednjih tjedana Jennifer Lopez posvećena je traženju namještaja za svoj novi dom. Kako smo već pisali, latino diva i njezin suprug Ben Affleck napokon su pronašli svoju nekretninu iz snova. Cijena? Ma, prava "sitnica".

Galerija Jennifer Lopez tijekom ljeta voli nositi bijele haljine - 1 Jennifer Lopez tijekom ljeta voli nositi bijele haljine - 2 Jennifer Lopez tijekom ljeta voli nositi bijele haljine - 3 +10 Jennifer Lopez tijekom ljeta voli nositi bijele haljine - 4

Za raskošnu rezidenciju u Beverly Hillsu izdvojili su 60 milijuna dolara, a za taj novac dobili su velebno imanje sa sportskim kompleksom, garažama s 80 parkirnih mjesta i kućom u kojoj se nalazi 12 spavaćih soba i 24 kupaonice.

J.Lo je obilazila trgovine s namještajem u bijeloj haljini maksi kroja J.Lo je obilazila trgovine s namještajem u bijeloj haljini maksi kroja (Foto: Profimedia)

Stoga nije ni čudno da Jennifer stalno obilazi trgovine s namještajem u Los Angelesu. Izgleda da prilikom šopingiranja trenutno najviše voli biti odjevena u široke haljine.

Jennifer Lopez u predimenzioniranoj traper-haljini Jennifer Lopez u predimenzioniranoj traper-haljini (Foto: Profimedia)

Tako je nedavno nosila predimenzionirani traper-model s potpisom modne kuće Valentino s prorezima. Ovaj put odlučila se za znatno laganiju varijantu haljine i odabrala varijantu maksi kroja u off white nijansi napravljenu od pamuka.

Jennifer Lopez u bijeloj haljini maksi kroja Jennifer Lopez u bijeloj haljini maksi kroja (Foto: Profimedia)

Široku haljinu dugih rukava kombinirala je s vrtoglavim sandalama modne kuće Gucci. Bez problema je hodala u modelu s masivnom prednom platformom visine šest centimetara i debljom potpeticom od čak 17 centimetara.

Sandale modne kuće Gucci imaju potpeticu visine 17 centimetara Sandale modne kuće Gucci imaju potpeticu visine 17 centimetara (Foto: Gucci)

Ove sandale dostupne su u nekoliko različitih nijansi, a J. Lo je za sebe odabrala bijeli model. U kombinaciju je uvrstila i ceker modne kuće Christian Dior.

Platforme modne kuće Gucci Platforme modne kuće Gucci (Foto: Profimedia)

S obzirom na to da nam napokon dolazi pravo toplo ljeto, mnoge dame ovih dana razmišljaju o kupovini prikladnih haljina. Iz godine u godinu, širi modeli u bijeloj boji napravljeni od prozračnih materijala poput pamuka i lana nameću se kao najbolji odabir.

Jesu li bijele haljine od prozračnih materijala najbolji ljetni modeli?

glasova:

Haljine poput ove koju nosi Jennifer kao stvorene su za visoke temperature jer su vrlo udobne i dopuštaju tijelu da diše. Bijela je odavno na glasu kao najpopularnija ljetna boja jer, za razliku od tamnih boja, manje privlači sunčeve zrake.

Zavirite u galeriju i provjerite kakve sve modele ljetnih bijelih haljina Jennifer Lopez ima u svom ormaru.

Jennifer Lopez tijekom ljeta voli nositi bijele haljine - 1 Jennifer Lopez tijekom ljeta voli nositi bijele haljine (Foto: Profimedia)

15 haljina bez kojih su proljeće i ljeto na hrvatskim ulicama nezamislivi Bijele haljine su omiljene u toplijem dijelu godine Zara, 49,95 eura Mango, 69,99 eura +12 Bershka, 25,99 eura

Najpopularnija boja na Oscarima: Slavne dame koje su za svečani tepih odabrale – vjenčanice Bijela haljine nalik na vjenčanice dominirale su ovogodišnjim Oscarima Emily Blunt u haljini modne kuće Valentino na Oscarima 2023. Michele Yeoh u Diorovoj haljini na Oscarima 2023. +7 Halle Berry na Oscarima 2023. godine

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju