Jennifer Lopez odlučila je biti itekako primijećena na premijeri svojeg dokumentarca na Tribeca film festivalu. Na njujorški crveni tepih zakoračila je tako u odvažnoj crnoj haljini s prozirnim dijelovima, zbog koje su sve oči bile uprte prema glumici i pjevačici.

Galerija Jennifer Lopez na Tribeca film festivalu Jennifer Lopez na Tribeca film festivalu - 5 Jennifer Lopez na Tribeca film festivalu - 3 +2 Jennifer Lopez na Tribeca film festivalu - 1

Na dugoj haljini stvorenoj za isticanje figure, koja prati liniju tijela, izmjenjuju se dijelovi napravljeni od crnog baršunastog materijala i prozirni dijelovi.

Jennifer Lopez na Tribeca film festivalu - 5 Latino diva nosila je haljinu s prozirnim dijelovima (Foto: Profimedia)

Provokativno izdanje latino diva upotpunila je parom naušnica i kosom zavezanom u visoki rep, dok je u ruci nosila crnu torbicu. Nosila je i crne cipele s otvorenim prstima na kojima su se isticali potplat i potpetica u srebrnoj boji. Na ruci je, kao i uvijek, imala zaručnički prsten sa zelenim dijamantom.

Sheego (About You), 605 kn Jennifer Lopez: Veliki povratak modela hlača koje mnogi nazivaju najudobnijima

Inače, dokumentarac "Halftime", odnosno "Poluvrijeme", koji uskoro stiže na Netflix, posveta je njezinu ulasku u 50-e godine, kao i nastupu na poluvremenu Super Bowla zajedno sa Shakirom.

 

Prema najavama, bavi se njezinim životom na pozornici i izvan nje, a jedna od tema bit će i odnos s njezinim blizancima Maxom i Emme.

Jennifer Lopez na Tribeca film festivalu - 4 Pjevačica i glumica provorima dokumentarac o svom životu (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju